Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alexei Navalnii nu renunta la lupta impotriva lui Vladimir Putin. Planuieste sa se reintoarca in Rusia

B1 B1,
Alexei Navalnii nu renunta la lupta impotriva lui Vladimir Putin. Planuieste sa se reintoarca in Rusia

Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnii, intentioneaza sa se intoarca in Rusia imediat ce isi revine dupa ce a fost otravit, a informat luni New York Times, citand un oficial german de. continuă pe B1

Alexei Navalny nu se lasa. Contestatarul otravit al lui Vladimir Putin revine in Rusia: Nicio alta optiune nu a fost luata in calcul

AlekseiNavalny, internat in Germania, dupa ce a fost otravit, va reveni acasa, in Rusia. Anuntul cu privire la cel mai mare opozant al lui Vladimir Putin a fost facut de purtatorul de.

Vladimir Putin este incoltit. Vestea venita in acest moment din Franta

Luni, presedintele Frantei, Emmanuel Macron a discutat cu presedintele rus Vladimir Putin. Macron cere clarificari in privinta tentativei de asasinat asupra lui Aleksei Navalnii. Vladimir Putin este incoltit Presedintele Frantei ii cere clarificari lui Vladimir Putin despre tentativa de asasinat care l-a vizat pe Aleksei Navalnii. Trebuie sa se faca lumina, fara intarziere, privind tentativa .

Alexei Navalnii, mesaj de pe patul de spital. Opozantul rus s-a fotografiat alaturi de familie (GALERIE FOTO)

Alexei Navalnii, principalul opozant al regimului de la Kremlin, care a ajuns in spital in comadupa ce ar fi fost otravit, se simte din ce in ce mai bine si chiar a postat o fotografie alaturi de familie.

Starea de sanatate a lui Alexei Navalnii se imbunatateste iar opozantul se poate acum ridica din pat

Starea de sanatate a lui Alexei Navalnii, otravit cu Noviciok, continua sa se amelioreze iar opozantul rus poate acum sa se ridice din patul sau, pentru perioade scurte de timp, a anuntat luni spitalul berlinez unde este tratat, scrie AFP.

Noi detalii despre substanta cu care a fost otravit Alexei Navalnii. Ar fi o varianta noua de Noviciok

Novichokul, folosit pentru otravirea liderului opozitiei ruse, Alexei Navalnii, este o substanta cu efect neurotoxic dezvoltata de Uniunea Sovietica cu scopul de a fi folosit ca arma chimica intre anii 70 s.

Rusia va acorda Belarusului, cel mai apropiat aliat al sau, un imprumut de 1,25 miliarde de euro. Vladimir Putin: Vom continua cooperarea in materie de aparare

Vladimir Putin a declarat, luni, ca Federatia Rusa va acorda Belarusului un imprumut de 1,25 miliarde de euro. Anuntul a fost facutla capatul intrevederii pe care presedintele Rusiei a desfasurat-o cu.

Alexander Lukasenko se intalneste la Sochi cu Vladimir Putin, in contextul accentuarii protestelor din Belarus

Liderul din Belarus, Alexander Lukasenko, a sosit in statiunea rusa Sochi din Marea Neagra pentru discutii cu presedintele rus Vladimir Putin. Va fi prima lor intalnire fata in fata de cand protestele au.

DNA: Deciziile CCR si modificarea legilor justitiei au ingreunat lupta impotriva coruptiei

Purtatoarea de cuvant a DNA, Livia Saplacan, afirma, pentru rfi. ro, ca lupta anticoruptie nu s-a oprit dar DNA lucreaza in limita legilor iar o serie de decizii ale Curtii Constitutionale si modificarea legilor justitiei au ingreunat lupta impotriva coruptiei.

Digi24: Sfidare la adresa lui Vladimir Putin. Disidenti rusi: Suntem mai multi. Nu ne pot otravi pe toti!

Piotr Verzilov stie ce inseamna sa te bucuri de viata de parca fiecare zi ar fi ultima. in 2018 a fost otravit la Moscova, la fel ca activistul Aleksei Navalnii luna trecuta, si a fost tratat in acelasi spital din Berlin.

DNA, reporneste lupta impotriva coruptilor! - o petitie pe comunitatea declic.ro a strans peste 16.000 de semnaturi

O petitie publicata pe site-ul comunitatii declic. ro si adresata presedintelui Klaus Iohannis, ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, si sefului DNA, Crin Bologa, cere repornirea luptei impotriva coruptilor, in conditiile in care, in prezent, o institutie cu procurori de elita se ocupa de anchetarea unor fapte marunte, in timp ce pe marii corupti nu ii mai deranjeaza nimeni.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )