Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alianta Suceava-Botosani a fost prima structura din Romania infiintata pentru a atrage independent fonduri UE. Reactia Bruxelles-ului la aceasta initiativa

Adevărul Adevărul,
Alianta Suceava-Botosani a fost prima structura din Romania infiintata pentru a atrage independent fonduri UE. Reactia Bruxelles-ului la aceasta initiativa

Alianta Vestului nu este prima de acest gen infiintata in Romania. Consiliile Locale Suceava si Botosani s-au aliat in 2013 pentru a atrage fonduri europene pentru dezvoltare, numai ca n-au avut sorti de izbanda fiindca Uniunea Europeana n-a aprobat finantarea asocierii. continuă pe Adevărul

Eroina zilei. Laura Mares, prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya

Medicul oftalmolog Laura Mareseste prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya. Fara ajutorul serpasilor si fara sa foloseasca oxigen suplimentar, romanca a reusit sa.

Investitie de 7 MIL. euro in primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone

Mandachi HotelSpa, primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone, a fost inaugurat recent in urma unei investitii de circa 7 milioane de euro. Hotelul face parte dintr-un proiect mai complex, constituit.

Uite cum arata CEL MAI LUNG SANDVIS din Romania! Ce ingrediente au pus timisorenii in GIGANTUL de 101 metri! (VIDEO)

Tot Banatu-i fruncea si la. sanvisuri! in ciuda frigului, sute de profesori si elevi, dar si angajati ai institutiilor publice au preparat vineri in centrul Timisoarei cel mai lungsandvis din Romania,.

Locul din Romania in care turistii intalnesc la tot pasul caprioare si le hranesc din palma. E un loc de basm

In inima Carpatilor Orientali, intr-un loc de basm, se gaseste unul dintre cele mai frumoase parcuri din Romania, cu sute de animele salbatice. La Izvoare, in judetul Harghita, turistii au sansa sa.

CALIN POPESCU-TARICEANU: CCR, transformata in arbitrul politic al disputelor din Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca stilul de a sesiza Curtea Constitutionala pentru orice lege a devenit o practica regretabila iar CCR este transformata in arbitrul politic al disputelor din Romania.

inca un oras important din Romania vrea sa adere la Alianta Vestului

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, considera ca o aderare a orasului la Alianta Vestului ar fi oportuna. Astrid Fodora spus ca este convinsa ca aceasta este o initiativa constructiva. Este o.

Paginademedia: Primaria Capitalei a platit integral Gala APTR, unde a fost premiata o emisiune a lui Adrian Ursu, sponsorizata tot de Primarie / Cristache a fost printre premiati

Primaria Capitalei si-a premiat in cadrul Galei Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania o emisiune sponsorizata de ea insasi, programul 365 de eroi ai Romaniei, realizat de Adrian Ursu la Antena 3. Scandal a iscat si premierea lui Ionut Cristache, despre care Libertatea a scris ca ar incasa 25. 000 de lei pe luna de la TVR, pentru emisiunea Romania 9. Emisiunea Romania, te iubesc, de pe Pro TV, care a fost anuntata, inaintea Galei, ca a castigat unul dintre premii, a refuzat , scrie paginademedia.

Care a fost cea mai grea iarna din Romania

Romania s-a confruntat in mai multi ani cu ierni grele si viscolite. Totusi, una dintre cele mai grele ierni inregistrate vreodata in Romania pare sa fi fost cea din anul 1954. Conform meteorologilor,.

O localitate din Romania a fost declarata cea mai poluata din Europa

Romania este o tara poluata, unde chiar si localitatile mici sunt afectate. O situatie dramatica a fost in localitatea Blejoi din Prahova, in ziua de 4 decembrie. Potrivit Worlds Air Pollution, la.

Taxa pe paragina, aprobata de un oras din Romania: Impozit majorat cu 500% pentru 200 de cladiri degradate, de anul viitor

Proprietarii a peste 200 de cladiri degradate, aflate in zona protejata a orasului Arad, vor plati un impozit cu 500% mai mare, incepand de anul viitor, dupa ce, joi, a fost aprobata taxa pe paragina,.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )