Libnet.ro
UNICEF

08:45

Alianta USR PLUS va avea candidati comuni la alegerile locale in Bucuresti si in tara

Antena3 Antena3,
Alianta USR PLUS va avea candidati comuni la alegerile locale in Bucuresti si in tara

Alianta USR PLUS va avea candidati comuni la alegerile locale, urmand ca fiecare partid sa faca nominalizari pentru pozitiile din Comitetul Executiv. in Bucuresti, competitia este intre Vlad Voiculescu, din partea PLUS, si Nicusor Dan, independent sustinut de USR. continuă pe Antena3

Alianta USR-PLUS: Candidatul comun la Primaria Capitalei va fi ales intre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu

Alianta USR-PLUS va avea candidati comuni pentru toate primariile din tara, la alegerile locale de anul viitor. in Capitala, competitia este intre Vlad Voiculescu din partea PLUS si Nicusor Dan,.

Alianta USR-PLUS: Candidatul comun la Primaria Capitalei va fi ales ntre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu Nicusor Dan, chemat din nou sa revina n USR

Alianta USR-PLUS va avea candidati comuni pentru toate primariile din tara, iar modul de desemnare si calendarul vor fi decise in cel mult doua saptamani, au anuntat luni reprezentantii Aliantei. Pentru Primaria Capitalei, competitia este intre Vlad Voiculescu din partea PLUS si Nicusor Dan, independent sustinut de USR Bucuresti, Nicusor Dan fiind chemat din nou sa se reinscrie in USR.

Dan Barna si Dacian Ciolos, discutii aprinse in Alianta USR PLUS

Dan Barna si Dacian Ciolos, liderii Aliantei USR PLUS, se vor intalni luni in sedinta Birourilor National USR si PLUS, dupa ce fostul premier Ciolos a aruncat sageti catre partenii de alianta.

Alianta USR-PLUS pune presiunea pe Guvern: Orban sa nu se lase santajat. Cerem alegeri locale in doua tururi. E o urgenta

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primaria Capitalei, i-a cerut lui Ludovic Orban sa vina cu o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii privind alegerea primarilor, astfel incat acestia sa fie alesi in doua tururi, nu doar un tur.

Tensiuni in alianta USR-PLUS. Marul discordiei: candidatul la primaria Bucuresti

Deputatul independent Nicusor Dan este favorit in tabara USR, desi in partid sunt si persoane care n.

Tensiuni puternice in alianta USR-PLUS. Lider USR, despre Ciolos: Cu ce drept se baga in deciziile noastre? Nu scrie nicaieri ca este lider suprem. Este o atitudine aroganta si nelegitima. Pentru PLUS, USR nu mai este partener, ci competitor

Competitia interna pentru desemnarea candidatului aliantei USR - PLUS in alegeri locale pentru Primaria Capitalei risca sa creeze un scandal urias in interiorul aliantei. Mai exact, dupa ce USR a votat.

Scandal urias in USR PLUS pe tema candidatului pentru Primaria Capitalei

Inca un scandal zguduie Alianta USR PLUS, care a trebuit sa gestioneze esecul lui Dan Barna, dupa ce nu a intrat in turul al doilea la alegerile prezidentiale din noiembrie. in prezent, Alianta se.

USR-PLUS l someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR si sa ia decizia revenirii la alegerea primarilor n doua tururi

Alianta USR-PLUS il someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR, care ameninta cu motiunea de cenzura, si sa ia urgent o masura pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Ei ii reamintesc lui Orban de protocolul semnat la investirea Guvernului Orban, care stipula trecerea la alegeri locale in doua tururi.

Tomac anunta ca PMP va avea candidat propriu pentru Primaria Capitalei, mai bun decat cel al USR-PLUS

Eugen Tomac a anuntat ca PMP va avea propriul candidat la alegerile pentru Primaria Capitalei. El sustine ca partidul are cel putin trei candidati mai buni decat cei anuntati de USR si PLUS, in timp ce liberalii nu si-au anuntat pozitia, desi au obtinut cel mai mare numar de voturi la ultimul test electoral alegerile prezidentiale).

Nicusor Dan sau Vlad Voiculescu? Cum se va transa disputa USR-PLUS pentru candidatul la Primaria Capitalei

USR-PLUS se afla probabil la cel mai greu moment de la constituirea aliantei. Si asta pentru ca cele doua partide au propriii candidati pentru Primaria Capitalei. USR vrea sa-l sustina pe Nicusor Dan, fondatorul partidului, in prezent candidat independent, iar PLUS are foarte multe motive sa mearga pe mana lui Vlad Voiculescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )