Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alianta USR PLUS strange semnaturi online: Mecanismul este aprobat de Autoritatea Electorala

Hotnews Hotnews,
 Alianta USR PLUS strange semnaturi online: Mecanismul este aprobat de Autoritatea Electorala

Alianta USR PLUS spune ca a inceput sa stranga semnaturi online pentru alegerile locale si ca este prima formatiune politica din Romania care face asa ceva. continuă pe Hotnews

Alianta USR PLUS Alba si-a stabilit candidatii in noua orase din Alba. intr-un singur loc pot pune probleme primarului in functie

Alianta USR-PLUS si-a stabilit candidatii la alegerile locale 2020, pentru noua din cele 11 municipii si orase din judetul Alba.

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care strange semnaturi online

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS au anuntat ca de astazi vor incepe strangerea de semnaturi de sustinere online, printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Decizia de a apela si la aceasta metoda vine in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere in Romania.

Ioana Constantin (PMP): USR-PLUS, partide de stanga, saboteaza candidatura lui Nicusor Dan Traian Basescu poate sa o invinga pe Gabriela Firea (VIDEO)

Ioana Constantin este de parere ca alianta USR-PLUS face un sabotaj la adresa candidaturii lui Nicusor Dan. in plus, ea reiterat ca formatiunile conduse de Dan Barna si Dacian Ciolos sunt de.

ORBAN: Sunt convins ca alaturi de colegii de la USR-PLUS vom castiga alegerile

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, dupa validarea liste candidatilor pentru primariile de sector, ca este convins de faptul ca alaturi de Alianta USR-PLUS vor castiga alegerile locale si viata bucurestenilor va fi schimbata in bine, conform news. ro.

Orban, dupa validarea candidatilor la Bucuresti: Sunt convins ca alaturi de colegii de la USR PLUS vom castiga alegerile

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, dupa validarea liste candidatilor pentru primariile de sector, ca este convins de faptul ca alaturi de Alianta USR PLUS vor castiga alegerile locale si viata bucurestenilor va fi schimbata in bine.

Surse. Acord final. Cine sunt candidatii comuni PNL-USR-PLUS la Capitala. Supriza PNL pentru Sectorul 3. PMP e pe dinafara

PNL si Alianta USR-PLUS au ajuns vineri noaptea la un acord final in privinta candidatilor comuni in Bucuresti. Potrivit surselor Adevarul, la Sectorul 3, PNL l-a aruncat in lupta cu Robert Negoita pe Adrian Moraru, consilierul ministrului Muncii Violeta Alexandru. PMP nu a mai fost cooptat in alianta dreptei pe Bucuresti, prin urmare Traian Basescu se pregateste sa candideze la Primaria Capitalei si va rupe din voturile lui Nicusor Dan.

VIDEO PNL si USR-PLUS au anuntat oficial candidatii comuni la Capitala. Orban: Dreapta moderna pro-europeana s-a unit Barna: Cine nu sustine aceasta unitate a dreptei o sustine, de fapt, pe Gabriela Firea

PNL si alianta USR-PLUS si-a prezentat oficial sambata dupa-amiaza candidatii comuni la alegerile locale pentru Capitala. La Primaria Generala va fi sustinut Nicusor Dan, in timp ce la sectoare PNL si USR-PLUS si-au impartit primariile 3 la 3. Viceprimar din partea USR-PLUS va fi Vlad Voiculescu.

Gabriela Firea, prima reactie dupa alianta PNL-USR-PLUS: Dezgust pentru manipularea pe care o practica

Gabriela Firea a avut prima reactie, printr-o postare pe Facebook, dupa prezentarea candidatilor comuni PNL-USR-PLUS pentru Primaria Capitalei si primariile de sector. Actualul primar general a scris ca daca nu ar fi de ras, ar fi chiar de plans.

PNL si USR-PLUS au semnat protocolul aliantei dreptei pentru Bucuresti

PNL si USR-PLUS au semnat, la finalul unor negocieri care au durat pana la 3 dimineata, protocolul pentru alianta dreptei in Bucuresti. Primariile vor fi impartite 3 la 3, viceprimarii sunt si ei de la fiecare formatiune, iar listele de consilieri locali si generali vor fi separate. Liberalii au venit cu o propunere-surpriza pentru primaria sectorului 3. Este vorba de Adrian Moraru, consilierul ministrului Muncii si sefa PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, conform Hotnews. ro.

PNL si USR-PLUS au semnat protocolul aliantei dreptei pentru Bucuresti. Candidat-surpriza la sectorul 3 PMP scos din joc

PNL si USR-PLUS au semnat, la finalul unor negocieri care au durat pana la 3 dimineata, protocolul pentru alianta dreptei in Bucuresti. Potrivit surselor HotNews. ro, primariile vor fi impartite 3 la 3, viceprimarii sunt si ei de la fiecare formatiune, iar listele de consilieri locali si generali vor fi separate. Liberalii au venit cu o propunere-surpriza pentru primaria sectorului 3. Este vorba de Adrian Moraru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3282 seconds )