Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce alimente s-au scumpit cel mai mult in decembrie din cauza deciziilor PSD

Playtech Playtech,
Ce alimente s-au scumpit cel mai mult in decembrie din cauza deciziilor PSD

Din categoria produselor alimentare, in topul scumpirilor din luna decembrie se afla, cartofiisi conservele de legume. Astfel, pretul cartofilor a inregistrat o crestere cu 5,73% in decembrie fata de noiembrie si cu 39,64% fata de decembrie 2017. Conservele de legume s-au scumpit cu 4,16% fata de luna precedenta, respectiv cu 21,50% fata de finalul anului anterior. continuă pe Playtech

CEL MAI SLAB RITM DIN ULTIMII 5 ANI: Economia Germaniei a crescut cu 1,5%

Economia Germaniei a crescut cu 1,5% in 2018, cel mai slab ritm din ultimii cinci ani si o incetinire clara fata de anul precedent, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul federal de Statistica Destatis), transmit DPA si Reuters.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, din cauza disputei intre Congres si presedintele Donald Trump, a intrat sambata in a 22-a zi si totodata in istorie: este cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite, transmite Reuters,.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, generat de cererea presedintelui Donald Trump ca membrii Congresului sa aprobe 5. 7 miliarde de dolari pentru finantarea zidului de la granitia cu Mexicul, a intrat in a 22-a zi, fiind cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite si fara perspectiva de a se incheia prea curand, transmite Reuters.

LOTO. Cel mai mare premiu din istoria Loto 5/40 a fost castigat. Norocosul a completat 120 de variante de joc

Cel mai mare premiucare s-a pus vreodata in joc la Loto 5 din 40 a fost castigat duminica trecuta. Biletul norocos a fost jucat la o agentie din Targu Mures. Castigatorul, care.

Rata NPL-urilor din China, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Rata creditelor neperformante NPL) din portofoliile bancilor comerciale chineze a atins, anul trecut, cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, respectiv 1,89% din totalul imprumuturilor, din cauza incetinirii cresterii economice, informeaza Reuters.

INS: Inflatie de 3,3% in 2018! Ce preturi au crescut cel mai mult anul trecut?

Anul 2018 s-a incheiat cu o inflatie anuala de 3,3%, dupa ce in timpul anului a atins un varf de 5,4% mai - iunie). Scumpiri semnificative s-au inregistrat anul trecut la cartofi, cu aproape 40%, si gaze naturale, cu 16%. In schimb, ouale s-au.

ADIO, maestre!. Ne va PARASI in 2019! Carmen Harra a facut cel mai TRIST ANUNT din showbiz

Carmen Harra este cunoscuta pentru previziunile sale cutremuratoare despre vedetele din Romania. Ea a prezis faptul camai multe vedete isi vor pierde viata. Despre anul 2019, celebra prezicatoare.

Este oficial: Angajatii federali americani au intrat in cel mai mare blocaj din istoria SUA! Cum poate Trump sa fenteze opozitia si ce spune despre aceasta solutie

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, ca nu va declara zidul de la granita cu Mexic o urgenta nationala, situatie ce i-ar fi permis sa ocoloeasca opozitia democrata pentru a obtine.

Divortul anului. Cum a ajuns cel mai bogat om al planetei sa-i trimita fotografii indecente unei jurnaliste

E divortul anului. Miliardarul american Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, divorteaza de sotia MacKenzie, dupa 25 de ani, potrivit unui anunt oficial facut zilele trecute. in spatele mesajului civilizat.

VIDEO Pestera cu cel mai mare ghetar din Romania, filmata cu o drona. Imagini spectaculoase din Muntii Apuseni

Pestera cu cel mai mare ghetar din Romania a fost filmata cu o drona. Au rezultat imagini nemaivazute pana acum in Romania ce surprind cel mai important obiectiv turistic din Muntii Apuseni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )