Libnet.ro
UNICEF

23:16

Alina Gorghiu critica decizia de mutare a ambasadei Romaniei din Israel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alina Gorghiu critica decizia de mutare a ambasadei Romaniei din Israel

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirma ca anuntul lui Liviu Dragnea privind mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim genereaza nu doar un conflict intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria, dar si o tema ce arunca o noua pata pe imaginea tarii in lume. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia Comisiei Europene privind decizia Guvernului Dancila referitoare la mutarea ambasadei Romaniei din Israel la Ierusalim

Comisia Europeana a transmis intr-un comunicat de presa ca toate ambasadele statelor membre UE se afla la Tel Aviv si ca in acest sens a fost adoptata o rezolutie in Consiliu, reactia venind dupa anuntul facut de liderul PSD, Liviu Dragnea, referitor la decizia Guvernului Dancila de a incepe procedura de relocare a ambasadei Romaniei din Israel la Ierusalim.

Dragnea: Guvernul a adoptat un memorandum in care se decide inceperea procedurii de mutare a ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim

Liviu Dragnea, lider al PSD si presedinte al Camerei Deputatilor, a anuntat joi seara ca Guvernul a adoptat un memorandum prin care Romania incepe procedura de mutare a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Alina Gorghiu, despre mutarea ambasadei din Israel: O tema ce arunca o noua pata pe imaginea tarii in lume

Senatorul PNL Alina Gorghiu reactioneaza dur in scandalul generat de anuntul liderului PSD, Liviu Dragnea, privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel. Gorghiu afirma ca memorandumul privind mutarea reprezent.

ANALIZA. Pro si contra mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim. Implicatii si calcule geopolitice

Decizia Guvernului Dancila de a incepe procedura de mutare a ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim e contestata de Klaus Iohannis, care subliniaza ca ar reprezenta o incalcare a dreptului international. De asemenea, si specialistii consultati de Adevarul considera ca ideea mutarii ar fi una buna, dar nu prin metodele folosite de coalitia PSD-ALDE, ci prin negocieri si consultari intre presedinte si partenerii externi.

Cristian Diaconescu desfiinteaza memorandumul de mutare a ambasadei romane din Israel: E foarte grav, cineva sa raspunda cu functia!

Anuntul lui Liviu Dragnea privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim a starnit un adevarat scandal in Romania si reactii puternice de contestare din Occident. Fostul ministru de.

Orban, despre mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim: Guvernul incalca grav Constitutia Romaniei. Da cu piciorul la peste 30 de ani de politica externa

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca Guvernul, prin adoptarea memorandumului privind inceperea procedurii de mutare a ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, ar incalca grav Constitutia Romaniei. Mai mult, Orban a spus ca o asemenea decizie ar trebui luata doar de seful statului, dar tinand cont de acordurile internationale si de negocierile pentru pace in Orientul Mijlociu.

Liviu Dragnea, anunt-soc despre ambasada Romaniei din Israel: Decizia este luata, incep procedurile. Acest gest al nostru are o valoare simbolica uriasa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, ca Executivul condus de Viorica Dancila a adoptat un memorandum prin care se decide inceperea procedurilor pentru mutarea efectiva a ambasadei Romaniei din.

Ludovic Orban, reactie virulenta in scandalul mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim: Somam Guvernul sa...

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a somat Guvernul sa renunte la orice demers privind mutarea Ambasadei Romaniei din Israel la Ierusalim, precizand ca o astfel de decizie nu poate fi luata decat de presedintele.

Iohannis reactioneaza dur: Relocarea ambasadei Romaniei in Ierusalim ar reprezenta o incalcare a dreptului international. N-am fost informat

Cu privire la informatiile vehiculate in spatiul public referitoare la intentia Guvernului Romaniei de lansare a procesului de relocare a Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, Administratia Prezidentiala a facut, vineri dimineata, mai multe precizari.

MAE: Relocarea Ambasadei Romniei din Israel implica o consultare a tuturor actorilor relevanti, potrivit Constitutiei, dar si o coordonare cu partenerii strategici

Ministerul Afacerilor Externe transmite, intr-un comunicat de presa remis miercuri, ca mutarea ambasadei Romaniei din Israel se va face dupa consultarea tuturor institutiilor si actorilor care au atributii in materie de politica externa, potrivit Constitutiei. in acelasi timp, procesul implica si consultarea partenerilor strategici ai Romaniei, mai spune sursa citata. Pozitia MAE vine dupa ce Liviu Dragnea anuntase ca Guvernul a decis deja mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim printr-un memorandum. Klaus Iohannis a reactionat prompt, afirmand ca o astfel de decizie ar incalca normele de drept international.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )