Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alina Gorghiu, despre decizia CCR: Moartea logicii juridice. Vom avea pana la urma fie alegeri anticipate, fie o guvernare reformista

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu, despre decizia CCR: Moartea logicii juridice. Vom avea pana la urma fie alegeri anticipate, fie o guvernare reformista

Senatoarea PNL Alina Gorghiu comenteaza ironic la RFI decizia CCR privind desemnarea lui Ludovic Orban ca premier: Moartea logicii juridice. Ea considera ca merita luptat pentru varianta alegerilor anticipate pana in ultima secunda. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu (PNL): Daca CCR a luat decizia de luni pe baza unor declaratii politice, este practic moartea logicii juridice

Senatoarea PNL Alina Gorghiu este de parere ca Ludovic Orban poate fi propus premier in continuare, in ciuda deciziei luate luni de Curtea Constitutionala a Romaniei. Desigur! La cum am vazut comunicatul.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa decizia CCR. Ce se intampla cu Ludovic Orban

Klaus Iohannis face primele declaratii dupa decizia CCR. Ce se va intampla cu Ludovic Orban si ce spune presedintele tarii despre evolutia sa in titulatura de premier si premier interimar? Klaus Iohanni, primele delcaratii dupa decizia CCR Klaus Iohannis a sustinut, in cursul serii de 25 februarie, o conferinta la Cotroceni pentru a face precizari .

Iohannis: Nu comentez decizia CCR Nu voi desemna un premier de la PSD, care face o sfidare fara precedent la adresa oamenilor El exclude si ideea unui guvern de uniune nationala

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni seara un nou atac la adresa PSD, spunand ca nu comenteaza decizia CCR si ca asteapta motivarea, dar ca ceea ce face PSD este o sfidare fara precedent la adresa oamenilor, generand o noua criza prin sesizarea Curtii. Iohannis a subliniat ca nu va desemna un premier din partea PSD si a exclus si ideea unui guvern de uniune nationala.

LUDOVIC ORBAN, DUPA DECIZIA CCR: Nu pot sa inteleg pe ce text constitutional se bazeaza aceasta decizie

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu intelege pe ce texte constitutionale s-a bazat decizia CCR de luni si a afirma ca CCR afecteaza atributiile constitutionale ale presedintelui, prin deciziile luate in ultimii ani.

RALUCA TURCAN: Decizia CCR nu inseamna ca Parlamentul condus de PSD a devenit brusc legitim

Vicepremierul interimar Raluca Turcan afirma ca decizia CCR care stabileste ca exista conflict juridic intre presedinte si Parlament privind desemnarea liderului PNL, Ludovic Orban, in functia de premier nu inseamna ca Parlamentul condus de PSD a devenit brusc legitim, nici ca romanii nu au in continuare dreptul sa doreasca alegeri anticipate.

Orban: Decizia CCR nu produce efecte pana la publicarea in Monitorul Oficial

Ludovic Orban sustine ca decizia CCR potrivit careia exista conflict juridic intre presedinte si Parlament privind desemnarea sa in functia de prim-ministru nu produce efecte pana la publicarea in Monitorul Oficial.

MARCEL CIOLACU, DUPA DECIZIA CCR: Ma bucura ca democratia functioneaza inca in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, referindu-se la decizia CCR care considera neconstitutionala desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier, ca se bucura ca democratia functioneaza inca in Romania. Ciolacu sustine ca nu vizeaza intrarea la guvernare a PSD in acest moment.

RALUCA TURCAN: Perspectiva partenerilor internationali a fost afectata de decizia CCR

Deprecierea monedei nationale din ultimele zile nu are legatura cu situatia politica din Romania, a declarat marti vice-premierul Raluca Turcan, care a apreciat insa ca perceptia partenerilor internationali ai Romaniei a fost afectata de decizia CCR referitoare la desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de prim-ministru.

Iohannis, dupa decizia CCR: PSD a creat o noua criza Sansele anticipatelor au scazut

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, dupa decizia CCR privind desemnarea lui Ludovic Orban c.

Tudorel Toader, reactie fulger dupa decizia CCR privind desemnarea lui Orban

Tudorel Toader a transmis un mesaj dupa decizia CCR de luni. Fostul ministru al Justitiei sustine ca autoritatile se investesc in vederea indeplinirii competentelor ce le revin.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )