Libnet.ro
UNICEF

07:16

Alina Gorghiu, despre retragerea PSD de la guvernare: Ar fi un gest rezonabil

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, despre retragerea PSD de la guvernare: Ar fi un gest rezonabil

Alina Gorghiu, senator PNL, e de parere ca PSD ar trebui sa-si dea demisia fiindca nu guverneaza in beneficiul Romaniei, ci al lui Liviu Dragnea. Al doilea Guvern PSD daramat tot. continuă pe Antena3

Un gest rezonabil ar fi ca PSD sa se retraga de la guvernare

Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine ca PSD nu guverneaza pentru Romania, ci pentru Liviu Dragnea si afirma ca un gest rezonabil ar fi ca social-democratii sa se retraga de la guvernare.

Alina Gorghiu, detalii despre mutarea lui Klaus Iohannis

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al Partidului National Liberal PNL), este convinsa ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de majoritatea parlamentara si ca va numi un nou premier din partea.

Alina Gorghiu: Batalia lui Dragnea nu e cu premierii, e o lupta in care isi distruge partidul

Alina Gorghiu a comentat in emisiunea Punctul de intalnire situatia din PSD. Fostul presedinte PNL crede ca prin aceasta lupta Dragnea isi distruge propriul.

Alina Gorghiu stie deja din ce Partid va selecta presedintele Iohannis pe primul ministru

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al PNL a declarat caeste convinsa de faptul ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de majoritatea parlamentara si ca va numi un nou premier din partea.

Alina Gorghiu stie deja din ce partid va selecta presedintele Iohannis pe primul ministru

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al PNL a declarat caeste convinsa de faptul ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de majoritatea parlamentara si ca va numi un nou premier din partea.

Sondaj: Ce parere ai despre propunerea PSD pentru functia de prim ministru, Viorica Dancila?

Conducerea PSD a decis marti sa o propuna pe Viorica Dancila, europarlamentar, pentru functia de premier. Viorica Dancila este europarlamentar din 2009, fiind membra PSD din 1996, cand a aderat la partid in Teleorman, judet condus multa vreme de Liviu Dragnea. Detalii despre Viorica Dancila - aici. Ce parere ai despre propunerea PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Radu Tudor, despre propunerea PSD pentru functia de premier: Este un om extrem de apropiat lui Liviu Dragnea

Radu Tudor a vorbit despre propunerea PSD pentru functia de premier, spunand ca se asteapta sa ramana Viorica Dancila, deoarece din cei patru candidati, Fifor, Andronescu, Stanescu si.

Sorin Rosca Stanescu, despre propunerea PSD pentru functia de premier: Biografia acestei doamne este exceptionala

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, au declarat surse din partid. Ulterior, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, c?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )