Libnet.ro
UNICEF

14:00

ALO, 112? Femeia care a anuntat ca a fost RAPITA in Olt a facut o gluma, dupa ce s-a certat cu iubitul

B1 B1,
ALO, 112? Femeia care a anuntat ca a fost RAPITA in Olt a facut o gluma, dupa ce s-a certat cu iubitul

O tanara de 34 de ani a pus pe jar autoritatile dupa ce a sunat la 112 si a anuntat ca a fost rapita in Olt si ca vorbeste din portbagajul unei masini. De fapt, femeia, manager al unei firme,a. continuă pe B1

Olt: Femeia care a anuntat la 112 ca este sechestrata, gasita in Ilfov, in masina din care a sunat

Femeia care a anuntat luni la 112 ca este sechestrata a fost gasita in judetul Ilfov, in aceeasi masina din care a fost efectuat apelul, atat ea, cat si un barbat, in varsta de 32 de ani, care se afla in autoturism fiind in prezent audiati de politisti, potrivit Agerpres.

Unde a fost gasita femeia care a sunat la 112 spunand ca a fost rapita si sechestrata in portbagajul unei masini

UPDATE:Femeia care a sunat la 112 si a alertat autoritatile sustinand ca este rapita a fost gasita. Potrivit unor surse, aceasta a fost depitstaua impreuna cu iubitul sau de Directia de Operatiuni.

Rasturnare de situatie in cazul femeii din Olt care ar fi fost rapita

Tanara din Olt, in varsta de 34 de ani care, luni, a sunat la 112 spunand ca este rapita si-a schimbat total declaratia. Aceasta a declarat ca totul a fost o razbunare pe care a pus-o la cale dupa ce.

Cine este blonda alaturi de care a fost surprins Traian Basescu. Casiana impresioneaza cu pozele pe care le pune pe Facebook

Traian Basescu a fost fotografiat la Bruxelles, in urma cu doar cateva zile, in timp ce se afla la un restaurant alaturi de o frumoasa femeie blonda. Pe masa celor doi erau doua pahare de vin, iar fostul presedinte al Romaniei a fumat o tigara electronica. Femeia alaturi de care a fost surprins Traian Basescu .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )