Libnet.ro
UNICEF

10:00

UE aloca 100 de milioane de euro in vederea achizitionarii si distribuirii unor teste rapide Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE aloca 100 de milioane de euro in vederea achizitionarii si distribuirii unor teste rapide Covid-19

Uniunea Europeana UE) urmeaza sa aloce 100 de milioane de euro in vederea cumpararii si distribuirii unor teste rapide antigenice), in vederea opririi unei noi intensificari a covid-19, a anuntat miercuri presedinta Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen, care catalogat situatia drept foarte grava, relateaza AFP si News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Pandemia de COVID-19. UE aloca 100 de milioane de euro pentru cumpararea si distribuirea de teste rapide. Situatia la zi in cele mai afectate tari din Europa

Uniunea Europeana UE) urmeaza sa aloce 100 de milioane de euro in vederea cumpararii si distribuirii de teste rapide antigenice) de depistare a infectarii cu coronavirusul SARS-CoV-2, a anuntat miercuri presedinta Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen, care catalogat situatia drept foarte grava, transmite AFP.

CFR va moderniza caile ferate din Bucuresti. UE ne aloca 4,2 milioane de euro pentru studiu

CFR SA si Agentia Executiva pentru Inovare si Retele INEA) au semnat acordul de finantare, in valoare de 4,2 milioane de euro euro, pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru modernizarea liniilor si instalatiilor din Complexul Feroviar Bucuresti, cu o lungime de 605,7 kilometri, potrivit unui comunicat al companiei feroviare.

Guvernul mai aloca 300 milioane de lei din Fondul de Rezerva pentru PNDL

Guvernul a elaborat o hotarare prin care aloca inca 300 de milioane de lei din Fondul de Rezerva pentru Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) I si II.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )