Libnet.ro
UNICEF

08:00

UE aloca 370 de milioane de euro pentru imbunatatirea calitatii apei si reducerea apelor reziduale in Romania

Adevărul Adevărul,
UE aloca 370 de milioane de euro pentru imbunatatirea calitatii apei si reducerea apelor reziduale in Romania

Comisia Europeana a aprobat o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a imbunatati furnizarea de apa potabila sigura si colectarea si tratarea apelor reziduale din Romania. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana va aloca Romaniei 370 de milioane de euro pentru imbunatatirea calitatii apei

Comisia Europeana a aprobat o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a imbunatati furnizarea de apa potabila sigura si colectarea si tratarea apelor reziduale din.

UE ofera 370 de milioane de euro pentru calitatea apei in Romania

Comisia Europeana a aprobat o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune p.

Comisia Europeana aproba 4,4 milioane de euro pentru despagubirea aeroporturilor din Romania

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor de 4,4 milioane de euro pentru despagubirea aeroportu.

Comisia Europeana, ajutor de 4,4 milioane de euro pentru compensarea pierderilor suferite de operatorii aeroporturilor regionale din Romania

Comisia Europeana a aprobat schema de ajutor a Romaniei de 21,3 milioane de lei aproximativ 4,4 milioane de euro), pentru a compensa operatorii aeroporturilor regionale pentru pagubele suferite din cauza pandemiei de.

COMISIA EUROPEANA A APROBAT 12,4 milioane de euro pentru producatorii de vin din tara noastra

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor propusa de guvernul de la Bucuresti, cu un buget de 12,4 milioane euro 59,5 milioane lei), destinata sprijinirii producatorilor de vin afectati de pandemia de coronavirus.

BERD acorda un imprumut de cinci milioane de euro pentru combinatul siderurgic Donalam

Combinatul siderurgic Donalam din Calarasi intentioneaza sa isi acopere un posibil deficit de capital de lucru printr-un imprumut in valoare de cinci milioane de euro de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), informeaza un comunicat de presa al institutiei financiare internationale.

100 milioane de euro pentru sectorul cultural prin schema de ajutor de stat

Ministerul Culturii, cu sprijinul Guvernului Romaniei, a realizat un proiect de schema de ajutor de .

BCR a obtinut de la CE un grant in valoare de 1 milion de euro pentru sustinerea start-up-urilor inovatoare din UE

BCR a fost selectata de Comisia Europeana in cadrul unui consortiu ce a aplicat la initiativa INNOSUP-10-2020 - Closing the finance gap for IPR-driven start-ups and SMEs pentru a primi un grant in valoare totala de 1 milion de euro. Fondurile vor fi utilizate pentru a sustine 15 start-up-uri si 15 IMM-uri inovatoare din Uniunea Europeana, inclusiv Romania, in valorificarea activelor de proprietate intelectuala, potrivit unui comunicat de presa.

Peste 12 milioane lei pentru modernizarea scolii din Ocna Mures

Peste doi ani, elevii Scolii Gimnaziale Lucian Blaga din orasul Ocna Mures, judetul Alba, vor beneficia de o cladire complet modernizata si de dotari noi pentru cursuri. Acest fapt va fi posibil ca urmare a implementarii proiectului finantat in cadrul Axei Prioritare 10. 1 a Programului Operational Regional 2014-2020, dupa semnarea de azi a contractului de finantare pentru proiectul Reabilitarea si modernizarea infrastructurii educationale a Scolii Lucian Blaga clasele 0 - VIII din orasul Ocna Mures, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2045 seconds )