Libnet.ro
UNICEF

10:31

Alocatii 2020. Vestea anului pentru parintii din Romania. Intra banii in plus pe card

Playtech Playtech,
Alocatii 2020. Vestea anului pentru parintii din Romania. Intra banii in plus pe card

Aceasta este vestea anului pentru toti parintii din Romania. Curtea Constitutionala a respins joi, cu unanimitate de voturi, ca neintemeiata, sesizarea guvernului impotriva legii privind dublarea alocatiilor elevilor. Astfel, alocatiile copiilor vor fi dublate cum se anuntase initial. Alocatii 2020. CCR a respins sesizarea Guvernului de dublare a alocatiilor Alocatiile copiilor ar putea fi dublate. continuă pe Playtech

Pensii 2020. Lovitura pentru pensionarii din Romania. Ce se intampla cu banii lor

Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de presa de astazi, la Palatul Cotroceni, ca salariile profesorilor si punctul de pensie nu pot fi majorate in aceasta perioada pentru ca nu exista spatiu fiscal in conditiile in care masura ar impovara bugetul pentru anul viitor cu 6% din PIB. Trebuie asteptat momentul prielnic, care nu .

Simona Halep implineste azi 29 de ani. Mesajul lui Darren Cahill pentru sportiva din Romania

Simona Halep isi sarbatoreste ziua de nastere pe 27 septembrie, implinind 29 de ani. Alaturi de Darren Cahill, Halep a ajuns numarul 1 mondial si a cucerit trofeul la Roland Garros in 2018. Este doar un.

Noua Casa 2020. Oferta completa de la banca! E singura din Romania care face asta pentru romani

Inca o banca a dat startul inscrierilor pentru programul guvernamental Noua Casa, primind, in toate unitatile sale, cereri pentru credite. Clientii care doresc sa cumpere o locuinta vor beneficia de un DAE de 4,75%. Mai multe detalii, in continuare. Noua Casa. O alta banca isi anunta oferta Banca Romaneasca si-a anuntat oferta pentru programul Noua .

Vestea momentului pentru romanii cu centrale termice pe gaz. Se intampla chiar in iarna asta

Vesti bune pentru romanii cu centrale termice pe gaz. Acestia vor plati preturi similare celor din iarna trecuta, in ciuda unei asteptate aprecieri a cotatiilor gazelor pe pietele regionale. Cum este posibil acest lucru? Aflati in randurile de mai jos. Preturile la gaze raman asemanatoare cu cele de iarna trecuta Consumatorii casnici de gaze din .

Anunt important pentru toti soferii din Romania: se intampla cu preturile la benzina si motorina

Pretul benzinei si al motorinei este unul de interes pentru toti soferii din Romania. Iar OMV Petrom vine acum cu propriile estimari, revizuite si adaptate mersului economiei din acest.

COVID-19: Autoritatile germane au introdus judetul Covasna in lista zonelor de risc din Romania. Municipiul Bucuresti si 12 judete se afla pe lista rosie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca autoritatile germane au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare din 23 septembrie 2020. Ca urmare a acestei actualizari, judetul.

Avertismentul oamenilor de afaceri germani din Romania privind cresterea pensiilor cu 40%: Reprezinta un risc major pentru economie

Reprezentantii oamenilor de afaceri germani din Romania atrag atentia asupra efectelor negative pe care le exercita asupra economiei decizia Parlamentului de a mari pensiile cu 40%. Oamenii de afaceri.

UPDATE Scolile din Romania in care vor functiona sectii de votare vor fi inchise din 25 pana in 29 septembrie - decizie CNSU in Bucuresti, decizia locala era sa se suspende cursurile de joi

Scolile din Romania unde vor functiona sectii de votare pentru alegerile locale de duminica vor fi inchise incepand din 25 si pana in 29 septembrie, inclusiv, perioada in care ar urma sa fie facute cursuri online, a decis miercuri Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. in Bucuresti, de exemplu, Comitetul pentru Situatii de Urgenta hotarase ca in scolile unde vor fi organizate sectii de votare sa fie suspendate cursurile incepand de joi, 24 septembrie. Reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica precizeaza ca decizia CNSU este cea care prevaleaza, in sensul ca se suspenda activitatea cu prezenta fizica in zilele de vineri, luni si marti.

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )