Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alte doua femei au murit din cauza gripei. Numarul total al deceselor a ajuns la 120

Adevărul Adevărul,
Alte doua femei au murit din cauza gripei. Numarul total al deceselor a ajuns la 120

Alte doua femei, una din Prahova si cealalta din Constanta, au murit, miercuri, din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Ca urmare, numarul total al deceselor cauzate de gripa in acest sezon a ajuns la 120. continuă pe Adevărul

INSP: 118 persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 118.

inca trei barbati si o femeie au murit din cauza gripei; numarul total al deceselor a ajuns la 113

Inca trei pacienti au murit din cauza gripei, fiind vorba despre un barbat si o femeie din Arad, dar si despre un barbat din Constanta si unul din Timis. Numarul total al deceselor a ajuns la 113, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

inca patru pacienti din Bucuresti au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 105

Inca patru persoane din Bucuresti au murit din cauza gripei, potrivi datelor tansmise, luni, de catre Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul total a deceselor provocate de gripa a ajuns, astfel, la 105.

INSP: Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, potrivit Agerpres .

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Potrivit.

inca PATRU persoane au murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 105

Virusul gripal a mai facut patru victime, bilantul deceselor ajungand la 105 Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) transmite ca ultimele victime sunt trei barbati si o.

inca doua persoane a murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 120

Alte doua femei au murit din cauza gripei, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, bilantul deceselor ajungand la 120. Mai precis, in cursul zilei de miercuri, s-au.

Epidemie de gripa. Alte doua persoane au murit. Bilantul mortilor a ajuns la 120

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 120, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

SUTE de persoane AU MURIT din cauza unei EPIDEMII de ebola

Peste 500 de persoane au murit in recent-izbucnita epidemie de ebola din Repoublica Democrata Congo, relateaza Al Jazeera. in total, au fost 502 de decese si 271 de persoane vindecate, a mai precizat.

Bilantul oamenilor care au murit din cauza gripei a depasit pragul de 100

Alte doua decese cauzate de virusul gripal au fost inregistrate de medici, fiind vorba de doi barbati in virsta de 37 si 52 de ani, din judetul Prahova, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica, citat de Mediafax.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )