Libnet.ro
UNICEF

06:45

Alti doi ministri au cerut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

B1 B1,
Alti doi ministri au cerut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

Guvernul Romaniei era sa primeasca o lovitura mult mai dura decat cea pe care a suferit-o joi seara in sedinta de Comitet Executiv al PSD in care 3 ministri si-au depus demisia, si. continuă pe B1

Gabriela Firea: Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate

Alti doi ministri ar fi vrut sa demisioneze, dupa sedinta CEx a PSD, de joi, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Este vorba de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si cel al Ap.

Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si cu Rovana Plumb

Doua femei care au calitatea de ministru in Guvernul Tudose au vrut sa demisioneze, desi premierul Tudose nu le-a cerut-o, doar in semn de solidaritate cu fostul vicepremier Sevil Shhaideh si cu fostul ministru delegat Rovana Plumb.

Gabriela Firea: Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si cu Rovana Plumb

Doua femei care au calitatea de ministru in Guvernul Tudose au vrut sa demisioneze, desi premierul Tudose nu le-a cerut-o, doar in semn de solidaritate cu fostul vicepremier Sevil Shhaideh si cu fostul ministru delegat Rovana Plumb, a declarat primarul Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Alti doi ministri din Cabinetul Tudose au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Rovana Plumb si Sevil Shhaideh

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a povestiti la o emisiune TV ca alti doi ministri ai PSD au vrut sa-si dea demisia la sedinta Comitetului Executiv al PSD de joi, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ea s-a referit la ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu si ministrul Apelor, Doina Pana.

CUTREMUR in Guvernul lui Tudose! Alti doi MINISTRI au cerut sa DEMISIONEZE!

Sevil Shhaideh si Rovana Plumb au demisionat joi dupa ce inca de la inceputul saptamanii trecute premierul Mihai Tudose a anuntat ca doreste eliminarea din guvern a ministrilor cu probleme.

Lia Olguta Vasilescu si Doina Pana ar fi vrut sa demisioneze din Guvern in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, spune Gabriela Firea

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primarul Capitalei, a declarat luni la Romania TV ca alti doi ministri ar fi vrut sa demisioneze din Guvernul Tudose joi, la sedinta Comitetului Executiv a PSD, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Este vorba despre ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu si ministrul Apelor, Doina Pana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )