Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amazon ramane cel mai valoros brand global, iar conduce cursa celor mai puternice branduri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amazon ramane cel mai valoros brand global, iar conduce cursa celor mai puternice branduri

Amazon ramane cel mai valoros brand global, cu o valoare de 187,9 miliarde dolari, iar conduce cursa celor mai puternice branduri, conform raportului Brand Finance Global 500 2019, lansat, ieri, la World Economic Forum, in Davos. continuă pe Ziarul Bursa

Topul brandurilor din lume: Amazon ramane cel mai valoros brand global, dar conduce cursa celor mai puternice branduri

, producatorul italian de supermasini, a recastigat titlul de cel mai puternic brand al lumii ultima oara detinut in 2014), conform raportului Brand Finance Global 500 2019, lansat marti la World Economic Forum in Davos. Amazon ramane cel mai.

Amazon, cel mai valoros brand global

Amazon ramane cel mai valoros brand global 187,9 miliarde dolari), iar conduce cursa celor mai puternice branduri, conform raportului Brand Finance Global 500 2019, lansat marti la World Economic Forum, in Davos.

Cel mai scump divort din istorie. Cum se impart cei 138 de miliarde de dolari?

Jeff Bezos, fondatorul si CEO Amazon, cel mai bogat om din lume, divorteaza de sotia lui. Cum se va imparti averea lui colosala de 138 de miliarde de dolari? .

Cum va arata cel mai scump pod din istoria Romaniei si cand va fi gata

Au inceput lucrarile la podul suspendat peste Dunare, cea mai mare lucrare de infrastructura din Romania din ultimii 30 de ani. Acesta urmeaza sa fie gata in anul 2021 si va legajudetele Braila-Galati de Tulcea. Cum arata mega-proiectul. Cel mai scump pod din istoria Romaniei se va intinde pe 23 de kilometri, dintre care 17kilometri [] .

Vox Technology Park, desemnat cel mai verde proiect imobiliar din Romania pe certificarea de tip BREEAM

Proiectul de spatii de birouri Vox Technology Park din Timisoara a primit certificarea verde finala BREEAM cu ratingul Excellent si un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obtinut de catre un proiect imobiliar din Romania pe acest tip de certificare si.

Cel mai cunoscut hipnotist de scena din lume vine in Romania (P)

Richard Barker, cel mai cunoscut hipnotist de scena din lume, vine in premiera, in Romania, pentru a sustine un inedit curs intensiv de 3 zile, in care va preda si va practica tehnici de terapie si de spectacol.

Indicele Robor la 3 luni a urcat la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a urcat la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala.

inca o demisie in Administratia Trump: Cel mai important diplomat american pentru Europa a renuntat la functie

Administratia Trump este marcata de o noua demisie, dupa ce Wess Mitchell, cel mai important diplomat american pentru Europa, a renuntat la functia din Departamentul de Stat, in momentul in care o parte dintre al.

SONDAJ: increderea rusilor in Putin a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani

Increderea publica in presedintele rus Vladimir Putin a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani, conform unui sondaj de opinie al statului, scrie Reuters.

VIDEO Un canal online pentru copii, lansat de doi antreprenori din Iasi, cel mai popular din Europa Centrala si de Sud-Est: Cum se fac afaceri din YouTube

LooLooKids, cel mai popular canal YouTube din Romania, a fost recent premiat de Google cu butonul de diamant, distinctie oferita canalelor care depasesc pragul de 10 milioane de abonati. Ideea le apartine unor antreprenori din Iasi, care au povestit pentru StartupCafe cum au construit acesta afacere si cum se fac bani din YouTube.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )