Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ambasada SUA, despre vandalizarea Casei Memoriale Elie Wiesel de la Sighetu Marmatiei: Un atac antisemit impardonabil si un afront revoltator

Adevărul Adevărul,
Ambasada SUA, despre vandalizarea Casei Memoriale Elie Wiesel de la Sighetu Marmatiei: Un atac antisemit impardonabil si un afront revoltator

Oficialii Ambasadei Statelor Unite ale Americii au facut public un comunicat de presa in care isi exprima dezacordul fata de incidentul ce a avut loc la Sighetu Marmatiei. in noaptea de vineri spre sambata, 4 august, Casa Memoriala Elie Wiesel a fost vandalizata. Incidentul a fost mediatizat si in presa internationala. continuă pe Adevărul

Ambasada SUA condamna vandalizarea Casei memoriale Elie Wiesel

Ambasada Statelor Unite ale Americii in Romania condamna in mod categoric vandalizarea Casei memoriale Elie Wiesel din Sighetu Marmatiei.

Vicepremierul Ana Birchall: Vandalizarea Casei memoriale Elie Wiesel, un act antisemit incalificabil

Viceprim-ministrul Ana Birchall spune ca vandalizarea Casei memoriale a laureatului Premiului Nobel pentru Pace si supravietuitor al Holocaustului, Elie Wiesel, din Sighetu-Marmatiei este o insulta la adresa victimelor si a supravietuitorilor Holocaustului si un act antisemit incalificabil.

Mesaje antisemite pe peretii Casei Memoriale Elie Wiesel din Sighetu Marmatiei: Politia a deschis o ancheta (FOTO)

Peretii fatadei Casei Memoriale Elie Wiesel din Sighetu Marmatiei au fost vandalizati in noaptea de vineri spre sambata, cu inscrisuri antisemite, informeaza Agerpres. Inspectoratul Politiei.

Oficialii Muzeului Holocaustului, dupa vandalizarea Casei Elie Wiesel: Este o forma de lipsa de educatie, morala si caracter

Reprezentantii Muzeul Memorial al Holocaustului din Transilvania de Nord au reactionat luni, 6 august, dupa ce pe peretii Casei Memoriale Elie Wiesel din Sighetu Marmatiei au fost inscriptionati cu diverse mesaje antisemite.

Mesaje antisemite pe casa memoriala a scriitorului Elie Wiesel din Sighetu Marmatiei. Politia a demarat o ancheta

Casa memoriala a scriitorului Elie Wiesel din Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, a fost vandalizata cu trei inscrisuri antisemite. Potrivit unui comunicat al Consiliului Judetean Maramures, in prezent este in desfasurare o ancheta si exista deja un cerc de suspecti. Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania a solicitat administratorilor Casei memoriale Elie Wiesel din Sighetu Marmatiei si organelor judiciare si de ancheta sa trateze cu maximum de responsabilitate incidentul de vineri noapte, relateaza Agerpres.

Mesaje antisemite, pe Casa memoriala Elie Wiesel de la Sighetu Marmatiei

Casa memoriala Elie Wiesel din Sighetu Marmatiei a fost vandalizata. Persoane necunoscute au scris cu vopsea rosie mesaje antisemite pe peretii casei, in noaptea de vineri spre sambata. Politia a deschis o ancheta.

Casa din Sighetu Marmatiei a scriitorului Elie Wiesel, vandalizata cu mesaje antisemite

Casa din orasul Sighetu Marmatiei a scriitorului american de origine romana Elie Wiesel a fost mazgalita de persoane deocamdata neidentificate, care au scris pe peretii exteriori mesaje antisemite, o ancheta a .

Casa din Sighetu Marmatiei a scriitorului de origine romana Elie Wiesel a fost mazgalita cu mesaje antisemite

Casa din orasul Sighetu Marmatiei a scriitorului american de origine romana Elie Wiesel a fost mazgalita de persoane deocamdata neidentificate, care au scris pe peretii exteriori mesaje antisemite, o ancheta a politistilor fiind in desfasurare.

Ambasada SUA de la Moscova, SPIONATA timp de 10 ani! O rusoaica angajata chiar de Secret Service avea acces la datele despre PRESEDINTE

O spioana a Rusiei a lucrat la ambasada SUA din Moscova mai mult de un deceniu! Femeia a fost angajata de Secret Service si ar fi avut acces la informatii confidentiale, inclusiv programul presedintelui si al.

O spioana rusa a lucrat la ambasada SUA de la Moscova, mai bine de 10 ani

Investigatorii de contraspionaj americani au descoperit ca o spioana rusa a lucrat nedetectata la ambasada SUA de la Moscova timp de mai bine de 10 ani, scrieThe Guardian, citat de News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )