Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ambasadoarea R.Moldova in SUA va fi rechemata din functie: A ales sa faca diplomatie de partid si nu diplomatie de stat

Adevărul Adevărul,
Ambasadoarea R.Moldova in SUA va fi rechemata din functie: A ales sa faca diplomatie de partid si nu diplomatie de stat

Ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene din Guvernul Maiei Sandu, Nicu Popescu, a anuntat ca ambasadoarea Republicii Moldova la Washington, Cristina Balan, a ignorat fara niciun fel de explicatii ordinul ministrului prin care i-a fost solicitat sa se prezinte pana cel tarziu pe 14 iunie, ora 15. 00, pentru consultari la Chisinau. continuă pe Adevărul

Ambasadoarea R. Moldova in SUA, rechemata la Chisinau de ministrul de Externe, Nicu Popescu: Nu reprezinta pozitia autoritatilor legitime

Ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene din Guvernul Maiei Sandu, Nicu Popescu, a rechemat-o miercuri, 12 iunie, pe ambasadoarea Republicii Moldova de la Washington, Cristina Balan, pentru consultari. Prezenta ambasadoarei este solicitata la Chisinau pentru vineri, 14 iunie.

Seful Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a fost eliberat din functie si isi preia mandatul de judecator al CCR, propus de PSD

Procurorul sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a fost eliberat din functie, prin decret semnat de seful statului, si urmeaza sa isi preia mandatul de judecator al Curtii Constitutionale, pentru un mandat de noua ani. Gheorghe Stan a fost numit la CCR de catre Camera Deputatilor, la propunerea PSD.

Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe seful Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Gheorghe Stan, sefu lSectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, a fost eliberat din functie. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 14 iunie a. c. , decretul privind.

USLM solicita eliberarea din functie a directorului Metrorex

Unitatea - Sindicatul Liber din Metrou USLM) solicita ministrului Transporturilor sa-l elibereze din functie pe directorul general interimar al Metrorex, Dumitru Sodolescu, in contextul in care Consiliul de Administratie, din care facea parte si acesta, si-a depus demisia in data de 4 iunie 2019, conform unui comunicat al companiei.

Un secretar de stat de la Fonduri UE, care lucra in administratie de pe vremea lui Ceausescu, a fost eliberat din functie vineri

Premierul Viorica Dancila l-a schimbat luni din functia de secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene pe Dan Paxino, un diplomat care a lucrat in comertul exterior de pe vremea comunismului. Dan Paxino fusese numit in august 2017 secretar de stat la Fonduri Europene, de catre premierul de atunci, Mihai Tudose. Anterior, Paxino a obtinut gradul diplomatic de ministru-consilier in Ministerul de Externe si apoi pe cel de ministru plenipotentiar. Premierul Viorica Dancila l-a schimbat luni din functia de secretar de stat de la Ministerul Fondurilor Europene pe Dan Paxino, un diplomat care a lucrat in comertul exterior de pe vremea comunismului.

Presedintele Iohannis l-a eliberat din functie pe seful Sectiei de ancheta a magistratilor

Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din functia de procuror a lui Gheorghe Stan, procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului de pe langa.

Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe Gheorghe Stan, procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Klaus Iohannisa semnat, vineri,decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Stan Gheorghe, procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului de.

Judecatorul Cristian Deliorga, eliberat din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Constanta a lui Cristian Deliorga, propus de Senat judecator la CCR. Seful statului a semnat.

Putin: Relatiile dintre Rusia si SUA devin din ce in ce mai rele

Relatiile dintre Rusia si Statele Unite se inrautatesc pe zi ce trece, in conditiile in care SUA au impus numeroase sanctiuni impotriva Kremlinului, a declarat presedintele rus Vladimir Putin in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Mir TV, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )