Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ambasadorul britanic in Iran a revenit la Londra, in contextul tensiunilor diplomatice dintre cele doua state

Adevărul Adevărul,
Ambasadorul britanic in Iran a revenit la Londra, in contextul tensiunilor diplomatice dintre cele doua state

Ambasadorul britanic in Iran, Rob Macaire, a revenit la Londra, miercuri, la cateva zile dupa ce a fost arestat pentru scurt timp de autoritatile de la Teheran si acuzat ca ar fi participat la proteste ilegale, potrivit presei britanice. continuă pe Adevărul

Ambasadorul Iranului la Londra, convocat la Ministerul britanic de Externe, in contextul tensiunilor diplomatice dintre cele doua state

Marea Britanie l-a convocat la Ministerul de Externe pe ambasadorul Iranului la Londra, pentru a-si exprima nemultumirea legata de arestarea ambasadorului britanic la Teheran, in timpul unor demonstratii care au avut loc dupa ce Iranul a recunoscut ca a doborat avionul ucrainean langa capitala tarii.

Iran il declara indezirabil pe ambasadorul britanic la Teheran

Ambasadorul britanic la Teheran, Rob Macaire, a fost declarat indezirabil de catre regimul iranian in urma unor suspiciuni ca ar fi participat la protestele impotriva lui Khomeini.

JUSTITIA IRANIANA: Ambasadorul britanic la Teheran este un element indezirabil

Justitia iraniana a anuntat marti ca ambasadorul britanic la Teheran, Rob Macaire, este un element indezirabil, a relatat presa de stat din Iran, dupa ce oficiali ai tarii l-au acuzat ca a participat la proteste ilegale in pofida faptului ca diplomatul a negat acest lucru, transmite Reuters.

Cleric iranian: ambasadorul britanic ar trebui expulzat, daca nu vrea ca sustinatorii lui Soleimani sa-l taie in bucati

Ahmad Alamolhoda, un important cleric iranian, a declarat ca expulzarea ambasadorului britanic ar fi cel mai bun lucru care i se poate intampla acestuia, avand in vedere ca, in caz contrar, sustinatorii generalului omorat l-ar putea taia in bucati, potrivit Reuters.

Ambasadorul britanic la Teheran sustine ca nu a participat la proteste

Ambasadorul Regatului Unit la Teheran, Robert Macaire, retinut pentru scurt timp sambata, in timpul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )