Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ambasadorul SUA lauda curajul lui Ciolacu si programul ambitios al Cabinetului Orban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ambasadorul SUA lauda curajul lui Ciolacu si programul ambitios al Cabinetului Orban

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a avut o interventie cel putin surprinzatoare in cadrul unui eveniment de la Eforie Nord, laudandu-l pe liderul PSD Marcel Ciolacu pentru curajul de a recunoaste ca una dintre organizatiile PSD a fost infiltrata de infractori si de a dizolva acea organizatie. Diplomatul a laudat insa si programul ambitios al Cabinetului Orban, potrivit Hotnews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasadorul SUA lauda curajul lui Ciolacu si programul ambitios al Cabinetului Orban

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a avut o interventie cel putin surprinzatoare in cadrul unui eveniment de la Eforie Nord, laudandu-l pe liderul PSD Marcel Ciolacu pentru curajul de a recunoaste ca una dintre organizatiile PSD a fost infiltrata de infractori si de a dizolva acea organizatie. Diplomatul a laudat insa si programul ambitios al Cabinetului Orban.

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Romania va gazdui un numar substantial de trupe americane suplimentare

Romania va gazdui un numar substantial de trupe americane suplimentare, a anuntat ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman. inaltul oficial a declarat ca presedintele Trump recunoaste ca Statele Unite nu au un prieten mai bun decat Romania.

AMBASADORUL SUA: Brazilia s-ar putea sa suporte consecintele daca va permite accesul Huawei la reteaua 5G

Ambasadorul Statelor Unite in Brazilia a afirmat miercuri, intr-un interviu, ca aceasta tara ar putea suporta consecinte daca va permite accesul grupului chinez Huawei Technologies la reteaua sa 5G, referindu-se la avertismentele SUA ca China nu protejeaza proprietatea intelectuala, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )