Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ambasadorul SUA in Panama isi anunta demisia, motivand ca nu mai poate servi sub administratia Trump

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul SUA in Panama isi anunta demisia, motivand ca nu mai poate servi sub administratia Trump

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Panama, John Feeley, diplomat de cariera si fost pilot de elicopter al marinei militare, si-a anuntat demisia din functie, explicand ca nu mai poate servi sub administratia presedintelui Donald Trump, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Ambasadorul SUA in Panama a demisionat, spunand ca nu mai poate servi sub administratia Trump

Ambasadorul SUA in Panama, John Feeley, diplomat de cariera si fost pilot de elicopter in marina militara, a demisionat, precizand ca nu mai poate servi sub administratia presedintelui Donald Trump, relateaza CNN.

Ponta: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea. Tudose trebuia sa-i ceara demisia

Victor Ponta, fost premier si presedinte al PSD, a declarat ca din informatiile sale de la fostii colegi din PSD Carmen Dan ar vrea sa-si dea demisia din functia de ministru de Interne, dar nu este lasata de Liviu Dragnea, actualul sef al social-democratilor. Mai mult, Ponta i-a recomandat premierului Mihai Tudose sa-i ceara lui Dan plecarea din Guvern.

Fostul premier Victor Ponta a lansat acuzatii dure: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a lansat acuzatii dure la adresa fostilor colegi din PSD. Potrivit fostului premier, ministrul de Interne Carmen Dan ar vrea sa-si dea demisia din functie, dar nu este lasata de.

Primul membru PSD care isi anunta candidatura in alegerile prezidentiale

Codrin Stefanescu a anuntat ca PSD trebuie sa isi stabileasca candidatul in alegeri prezidentiale in cel mai scurt, iar in ciuda faptului ca Liviu Dragnea a spus ca nu e momentul pentru.

(P) REGATA, cel mai important jucator in importul si distributia materialelor de constructii din Romania, isi anunta planurile pentru 2018: birouri noi in Bucuresti, recrutare echipe noi si digitalizarea companiei

Povestea REGATA incepe in 1993, la Targoviste. Prin ambitie, organizare si profesionalism, compania s-a dezvoltat continuu, ajungand ca in cei 25 de ani de experienta sa devina cel mai mare importator de gresie si faianta din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )