Libnet.ro
UNICEF

23:00

Amenda anului vine din Canada: 78 de dolari pentru ca circula cu 1 km/h peste limita in timp ce depasea masina politiei

Auto Ro Auto Ro,
Amenda anului vine din Canada: 78 de dolari pentru ca circula cu 1 km/h peste limita in timp ce depasea masina politiei

Un canadian a fost amendat cu 78 de dolari pentru un motiv care a starnit valuri de comentarii pe internet. Pe procesul verbal, agentul de politie a scris ca omul nostru circula cu doar 1 km/h peste limita legala, care pe acel sector de drum era de 100 de km/h. continuă pe Auto Ro

Samsung a infiintat un fond de 300 milioane dolari pentru dezvoltarea tehnologiilor destinate masinilor autonome

Samsung Electronics a anuntat infiintarea unui fond de 300 milioane dolari alocat exclusiv pietei auto. Fondul Samsung pentru Inovare in Automotive va fi dedicat tehnologiilor masinilor autonome care includ si senzori smart, sisteme machine vision, inteligenta artificiala, calculatoare de mare performanta, solutii de conectivitate, solutii de siguranta pentru automobile, securitate si confidentialitate. Alte companii mari au investit in tehnologii care permit masinilor sa aiba un grad mare de autonomie, exemple cunoscute fiind Google si Tesla.

Tarom a platit 120.000 dolari pentru decaparea si re-vopsirea aeronavelor Boeing in Marea Britanie

Cele doua aeronave Boeing 737-800 noua generatie) pe care le-a achizitionat Tarom, in acest an, prin leasing operational, au fost vopsite in Marea Britanie, intrucat acestea erau, initial, destinate companiei Pegasus din Turcia, care avea alte culori decat cele ale Tarom.

O actrita celebra va dona peste 100.000 de dolari pentru victimele cutremurului din Mexic

Salma Hayek, actrita de origine mexicana, a fost rugata sa stranga donatii pentru victimele uraganului din Mexic, cel mai grav dezastru natural din ultimii 86 de ani. Potrivit BBC News vedeta a.

Dolj: Noua sirieni, prinsi dupa ce un bulgar i-a trecut ilegal in Romania cu barca. Migrantii platisera unui cetatean arab cate 8.000 de dolari pentru a ajunge in Germania

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Piscu Vechi, judetul Dolj, au depistat noua cetateni sirieni care au incercat sa intre ilegal in tara, ajutati de un cetatean bulgar, care i-a trecut fluviul Dunarea cu o ambarcatiune cu motor, informeaza Politia de Frontiera.

Alocam peste 36 de milioane de lei din fondul de interventie pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale din vestul tarii

Guvernul a decis alocarea, intr-o prima etapa, a peste 36 de milioane de lei din fondul de interventie pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale din vestul tarii, pentru reparatii la 16 spitale, 23 de dispensare, 251 de unitati scolare, posturi de politie, biserici si alte unitati de interes public, potrivit unei surse din presa.

Business report: Tarifele RCA s-au redus cu circa 20% la persone juridice si pana la 45% la persoane fizice; Renasterea industriei chimice din Romania, obiectiv major pentru americani si chinezi; 10 zile pana la split TVA. Cine plateste separat.

Miliarde de euro asteptate pe aeroporturile romanesti. Extinderea Aeroportului International Henri Coanda este proiectul prin care Ministerul Transporturilor poate urca la cer. Romania ar trebui sa evite clubul baietilor rai din Est. Ce pasi trebuie respectati pentru a trece la euro. Financial Times a publicat, marti, un articol in care lauda progresele facute de Romania.

Cofrajele pierdute din polistiren - noile materiale pentru construirea Caselor pasive

Compania Casa Pasiva din Cluj importa, in exclusivitate, de la Izodom Polonia, cofraje pierdute pentru constructia de locuinte. Valentin Zaharia, reprezentantul Visual Product and Consulting, care reprezinta Casa Pasiva in zona Bucuresti-Ilfov, ne-a vorbit despre noile materiale de constructii intrate pe piata noastra, precizand, in primul rand, ca aceste cofraje pierdute sunt realizate din polistiren.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )