Libnet.ro
UNICEF

10:30

Amenda pentru Florin Salam. Ce a anuntat Marcel Vela, dupa priveghiul lui Emi Pian

Playtech Playtech,
Amenda pentru Florin Salam. Ce a anuntat Marcel Vela, dupa priveghiul lui Emi Pian

Evenimentele ce s-au succedat de la momentul decesului fostului lider de clan Emi Pian, au generat tensiuni, atat in randul interlopilor, dar si in randul fortelor de ordine. Lucrurile par a exploda, avand in vedere ca totul este ca un butoi cu pulbere. Florin Salam de la priveghi la plata unei amenzi Ieri, si pana . continuă pe Playtech

Florin Salam, amendat de Politie dupa ce a cantat la priveghiul lui Emi Pian

Florin Salam a fost amendat de Politie, dupa ce a cantat la priveghiul lui Emi Pian. Artistul a fost invitat de familia liderului clanului Duduianu pentru a canta, la fel ca si alte nume mari din lumea manelelor din Romania.

Priveghiul interlopului Emi Pian s-a lasat cu manele si amenzi. Florin Salam, taxat de politisti: Intru tanar in mormant

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anuntat miercuri seara ca la priveghiul lui Emi Pian au fost aplicate 60 de sanctiuni persoanelor care nu au respectat masura distantarii sociale si care nu au purtat masca asa cum prevede legea. Inclusiv Florin Salam, unul dintre manelistii care a cantat la capataiul lui Emi Pian, a fost amendat.

Florin Salam, acuzatii grave la adresa medicilor de la Matei Bals! Manelistul a chemat toate televiziunile. Ce a transmis in direct

Manelistul Florin Salam trece printr-o drama, dupa ce fratele sau, infectat cu Covid-19, a ajuns in stare grava la un spital din Bucuresti. Florin Salam a chemat televiziunile, disperat ca medicii nu comunica cu familia sau cel putin asa sustine acesta deoarece, la randul lor, doctorii spun ca au anuntat zilnic rudele despre stare pacientului, care ar fi una foarte grava.

Florin Salam, piesa dupa moartea lui Emi Pian. Dedicatia a strans un numar record de vizualizari

Florin Salam a lansat o melodie dedicata mortii lui Emi Pian. Melodia este una de jale si se numeste Intru tanar in pamant. Dedicatia muzicala, care a fost postata pe Youtube, a strans un numar record de vizualizari. Florin Salam, piesa dupa uciderea lui Emi Pian. Dedicatia, numar record de vizualizari Manelistul Florin Salam a .

Reactia Institutului Matei Bals, dupa ce Florin Salam a lansat acuzatii grave la adresa medicilor. Ce a spus despre prof. Streinu-Cercel

Florin Salam si familia acestuia au organizat o conferinta de presa in fata Institutului Matei Bals din Capitala, unde fratele manelistului se afla internat cu Covid-19, in stare grava. Familia sustine ca spitalul refuza sa comunice cu ei si au adus acuzatii grave la adresa medicilor. in replica, purtatorul de cuvant al spitalului a venit cu o declaratie care contrazice acuzele rudelor bolnavului.

EXCLUSIV Ce a patit Florin Salam noaptea trecuta la priveghiul lui Emi Pian. A durat ore in sir

Ieri toata ziua si pana noaptea tarziu a fost mare vanzoleala la vila lui Emi Pian din Rahova, la priveghiul acestuia. Multa lume dar si foarte multa politie a putut fi vazuta aseara in cartierul bucurestean. Dupa multe ore de cantat i s-a facut rau Printre multitudinea de oameni prezenti la prima zi de priveghi .

Florin Salam, in casa lui Emi Pian. Ce s-a intamplat chiar azi noapte

Florin Salam a fost azi-noapte in casa lui Emi Pian si a cantat pentru rudele indoliate, desi este in proces cu Duduienii. Acestia l-ar fi extorcat pe el si pe Nicolae Guta de suma de 100000 de euro. Florin Salam, acasa la Emi Pian. Ce s-a intamplat marti noapte in locuinta interlopului Manelistul Florin Salam .

Emi Pian, viata plina de scandaluri. in ce relatie se afla cu Florin Salam

Emi Pian a murit suparat pe Florin Salam, despre care spunea ca era fratiorul sau. Interlopul, care a avut parte de o moarte violenta, a spus acum trei luni totul despre relatia pe care a avut-o cu celebrul manelist Florin Salam, cu care se cunostea de foarte mult timp. Emi Pian a murit suparat pe .

EXCLUSIV Fratele lui Florin Salam, infectat cu COVID-19, se afla internat, in stare critica

Nelutu, fratele cantaretului Florin Salam, se afla internat la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Informatia a fost confirmata pentru B1. ro de catre Dr. Catalin Apostolescu, medic primar al spitalului.

Catalin Apostolescu, purtatorde cuvant la Matei Bals pentru B1.ro: Fratele lui Florin Salam, infectat cu COVID-19, se afla internat, in stare critica. Manelistul a cantat fara masca la priveghiul lui Emi Pian, unde au participat sute de oameni

Nelutu, fratele cantaretului Florin Salam, se afla internat la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Informatia a fost confirmata pentru B1. ro de catre Dr. Catalin Apostolescu, medic primar al spitalului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )