Libnet.ro
UNICEF

16:00

Amenda-record pentru un joc la pacanele. Cati bani a trebuit sa plateasca o sala de jocuri pentru ca functiona in toiul noptii

Antena3 Antena3,
Amenda-record pentru un joc la pacanele. Cati bani a trebuit sa plateasca o sala de jocuri pentru ca functiona in toiul noptii

Amenda-record pentru incalcarea regulilor valabile in pandemie. O sala de jocuri din Targu Bujor, judetul Galati, a fost sanctionata cu nu mai putin de 40 de mii de lei pentru ca a refuzat sa-si inchida portile la ora 23:00. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, veste buna pentru toti parintii. Cati bani vor primi pentru a ramane cu elevii acasa

Ludovic Orban a facut un anunt neasteptat si imbucurator vizavi de situatia scolara 2020-2021. Acesta a declarat ce se va intampla in cazul in care anumite scoli vor fi inchise din cauza pandemiei de COVID-19. De acum incolo, parintii trebuie sa stea linistiti, deoarece acestia vor putea ramane cu copilul de acasa in cazul unei .

Cati bani facea zilnic Emi Pian din camata. Sumele sunt incredibile

S-a aflat cati bani facea zilnic Emi Pian din camata! Interlopul a avut parte de o moarte violenta, in noapte de luni spre marti, chiar dupa ce a dat bani cu camata, in timpul unei partide de barbut. Sumele imprumutate sunt colosale, iar castigurile erau la fel. S-a aflat cati bani castiga Emi Pian din .

Pensii 2020. Cati bani in plus vor primi pensionarii. Guvernul creste punctul de pensie

La inceputul acestei luni, Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru se arata increzatoare vizavi de majorarea pensiilor, asigurand varstnicii ca se depun toate eforturile economice pentru ca acestia sa beneficieze de mai multi bani. Astazi a venit momentul in care aflam, cel putin pe surse, procentul majorarii, avand in vedere ca ministrul Finantelor a .

Cat de mult depinde salariul tau de o diploma universitara. Cati bani iei fara facultate

Cercetarile arata ca atunci cand parintii au studii universitare este foarte probabil ca si copiii lor sa mearga la facultate. invatamantul superior reprezinta o oportunitate pentru multi tineri de a face schimbari pozitive in viata lor si de a combate saracia. Dar ce alte avantaje ofera studiile universitare? Paylab. com si-a propus sa raspunda la aceasta .

Cat de mult depinde salariul tau de o diploma universitara. Cati bani iei fara facultate

Ultimele studii au aratat ca parintii care au studii universitare este foarte probabil ca si copiii lor sa urmeze o facultate. De asemenea, invatamantul superior reprezinta o oportunitate pentru multi tineri de a face schimbari in bine in viata lor si de a combate saracia. Cat de mult depinde salariul tau de o diploma de .

US Open 2020. Cati bani ar putea castiga Simona Halep. Este favorita competitiei

Tenismena Simona Halep, fost numar 1 mondial, este principala favorita sa castige anul acesta turneul de la US Open, daca va decide sa participe la competitia din Statele Unite ale Americii. Turneul se defasoara in perioada 31 august- 13 septembrie, iar romanca inca nu a precizat daca va participa sau nu. Cati bani ar putea .

Cati bani cere un mare cantaret de la noi pe tablourile pictate de el. Situatie disperata in plina pandemie

Nu de putine ori ne-au incantat urechile cu piesele lor, dar si cu concertele inedite sustinute de-a lungul timpului. Este imposibil sa nu fi auzit macar odata de Marioan Ionescu si de trupa acestuia, Directia 5. Marian Ionescu, in pandemie, s-a apucat de pictura Pe Marian Ionescu, majoritatea il stiu ca lider al formatie pop-rock, .

Emi Pian s-a judecat pana inainte sa moara. Cati bani a castigat la tribunal

De la momentul anuntului decesului fostului interlop Emi Pian, au inceput sa apara din ce in ce mai multe informatii despre trecutul acestuia, conflictele avute cu alti interlopi, dar si despre procesele pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului, unul dintre ele fiind cel mai recent proces castigat de interlop. Proces deschis in urma .

Ajutor de la stat. Cati bani vor primi Tarom si Blue Air din partea Guvernului

Tarom si Blue Air ar putea primi din partea Guvernului ajutoare de stat in valoare de 613,5 milioane lei, potrivit unui proiect de OUG. Cele doua companii acopera aproape o treime din piata de transport aerian din Romania, iar fara acest ajutor risca sa intre in faliment. Mai multe detalii, in continuare. Tarom si Blue .

Cati bani castiga cei mai bogati bugetari. Klaus Iohannis ia de 4 ori mai putin

Declaratiile de avere ale celor sus pusi in stat arata o bunastare graitoare, socotind chiar si numai veniturile lor anuale, care depasesc de patru ori sumele pe care le incaseaza seful statului, Klaus Iohannis. Cu banii stransi in cele patru anotimpuri, nababii pot cumpara un apartament cu 3-4 camere intr-o zona din inima Capitalei. Cine .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2667 seconds )