Libnet.ro
UNICEF

17:45

Amendati de politistii buzoieni pentru folosirea telefonului mobil la volan

Adevărul Adevărul,
Amendati de politistii buzoieni pentru folosirea telefonului mobil la volan

S-au dat primele amenzi in judetul Buzau dupa intrarea in vigoare a noului Cod Rutier. Un sofer din municipiul Buzau si un altul din Ramnicu Sarat si-au golit portofelele, zilele trecute, dupa ce politistii de la Serviciul Rutier i-au amendat pentru ca au folosit telefonul mobil la volan. continuă pe Adevărul

Noile reglementari privind folosirea telefonului mobil la volan au intrat in vigoare de sambata

Politistii din Dambovita au desfasurat actiuni pentru informare participantilor la trafic cu privire la noile reglementari ale Ordonantei nr. 11 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice.

Sanctionati pentru folosirea telefonului in timpul condusului. Politia a aplicat amenzi in valoare de peste 207.000 lei

In doar doua zile de la intrarea in vigoare a noilor prevederi privind interzicerea folosirii telefonului mobil si a oricarui dispozitiv mobil in timpul condusului, politistii au aplicat peste 320 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea noilor reglementari. Actiunile pentru prevenirea accidentelor si salvarea de vieti desfasurate de politisti continua.

NOUL COD RUTIER. Greselile frecvente pentru care poti lua amenda maxima

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare, sambata, 12 octombrie, si prevede sanctiuni usturatoare. Amenda pentru folosirea telefonului mobil poate ajunge la 1. 160 de lei si se aplica si soferilor.

Noua legislatie rutiera a intrat in vigoare: Doi soferi si-au pierdut deja permisul de conducere pentru ca au vorbit la telefon la volan!

EXCLUSIV ONLINE Pe 12 octombrie a intrat in vigoare noua legislatie care interzice folosirea telefonului mobil sau a oricaror alte dispozitive la volan. Legea este stricta, iar soferii care mai incalca si o al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )