Libnet.ro
UNICEF

12:30

Amenintare cu bomba la o fabrica din Timisoara. Sute de oameni evacuati

Adevărul Adevărul,
Amenintare cu bomba la o fabrica din Timisoara. Sute de oameni evacuati

Aproximativ 800 de persoane din schimbul al doilea au fost evacuate, vineri seara, din fabrica Continental Anvelope din Timisoara, dupa ce un barbat a anuntat la numarul de urgente 112 ca au fost amplasate trei bombe artizanale in incinta fabricii. continuă pe Adevărul

Amenintare cu bomba la o fabrica din Timisoara. 800 de oameni au fost evacuati

Autoritatile din Timisoara sunt in alerta, vineri seara, dupa ce un barbat a sunat la 112 si a spus .

Breaking News! 800 de evacuati, dupa o amenintare cu bomba la o fabrica din Timisoara

Autoritatile din Timisoara sunt in alerta, vineri seara, dupa ce un barbat a sunat la 112 si a spus .

ALERTA! Amenintare cu BOMBA la o multinationala din Timisoara. 800 de persoane, evacuate de urgenta

Alerta in Timisoara! Autoritatile locale sunt in alerta vineri seara, dupa ce un barbat a sunat la 112 si a anuntat ca in incinta Continental Automotive ar fi fost amplasata o bomba.

Alarma din Timisoara NU s-a confirmat 800 de persoane fusesera evacuate dintr-o fabrica de cauciucuri, dupa o presupusa amenintare cu trei bombe artizanale

Alarma privind amplasarea a trei bombe artizanale in interiorul unei fabrici din Timisoara, de vineri seara, nu s-a confirmat, a anuntat IPJ Timis, potrivit Agerpres. Activitatea de cautare a presupuselor.

Oamenii aflati intr-un supermarket din Timisoara au ramas blocati, cand barbatul s-a apropiat de casierita si i-a spus cu glas tare: Te omor! Apoi a urmat ceva si mai halucinant. Momentul a fost surprins de camere (VIDEO)

Clipe de cosmar intr-un supermarket din Timisoara. Oamenii au intrat in panica imediat.

Campeador finalizeaza primul ansamblu rezidential cu fatada ventilata din Timisoara

Campeador, grupul de investitii din Cluj Napoca, anunta finalizarea primului proiect din Timisoara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Momente de panica la un spectacol din Timisoara! Oana Pellea si-a rupt piciorul

Clipe de panica la un spectacol de teatru din Timisoara! Actrita Oana Pellea a suferit un accident in timpul spectacolului Efectul razelor gamma asupra craitelor lunatice.

Batrana iesise pe o strada din Timisoara, cand ceva tulburator s-a intamplat. Cateva zile mai tarziu, o alta pensionara patea acelasi lucru! Nu, nu era doar o coincidenta

Doua batrane din Timisoara au patit acelasi lucru la diferente de doar cateva zile.

UPDATE Atac armat ntr-un spital din Cehia: Sase oameni au fost mpuscati mortal Suspectul s-a sinucis dupa trei ore, nainte sa fie capturat de politie

Un barbat a impuscat mortal, marti, sase oameni in sala de asteptare a unui spital din orasul Ostrava din nord-estul Cehiei, transmite Reuters. 08 Politia a confirmat ca barbatul care s-a impuscat era atacatorul pe care il cautau. Acesta s-a sinucis la aproximativ trei ore dupa atac. 55 Politia ceha a spus ca un barbat s-a impuscat in cap intr-o masina cautata de autoritati in legatura cu atacul din Ostrava.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )