Libnet.ro
UNICEF

17:15

Amenintare cu bomba la Romania TV. Brigada Antitero si Politia fac verificari. in studio era ministrul Apararii

Adevărul Adevărul,
Amenintare cu bomba la Romania TV. Brigada Antitero si Politia fac verificari. in studio era ministrul Apararii

O amenintare cu bomba a fost primita, vineri seara, prin email, de postul de televiziune Romania TV. Brigada Antitero si Politia efectueaza cercetari la sediul postului TV. Autorul amenintarii a fost identificat, potrivit reprezentantilor SRI. continuă pe Adevărul

Amenintare cu bomba la Romania TV. in studio era ministrul Apararii. Expeditorul a fost identificat si dus la audieri

O amenintare cu bomba a fost primita, vineri seara, prin email, de postul de televiziune Romania TV. Brigada Antitero si Politia efectueaza cercetari la sediul postului TV. Autorul amenintarii a fost identificat, potrivit reprezentantilor SRI.

Amenintare cu bomba la o televiziune din Romania. Brigada Antitero a intervenit de urgenta

Brigada Antitero a Serviciului Roman de Informatii si Politia intervin la postul de televiziune Romania TV in urma unei amenintari cu bomba, precizeaza SRI. Potrivit sursei citate, vineri seara a fost.

Amenintare cu bomba la Romnia TV, prin e-mail / Echipaje ale Brigazii antitero si politiei se afla la sediul televiziunii

Doua echipaje, de la Brigada antitero a SRI si de la politie se afla la sediul televiziunii Romania TV, dupa ce pe adresa redactiei a fost primit un e-mail cu amenintarea veti sari in aer, a anuntat purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )