Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenintare cu bomba la o televiziune din Romania. Brigada Antitero a intervenit de urgenta

Antena3 Antena3,
Amenintare cu bomba la o televiziune din Romania. Brigada Antitero a intervenit de urgenta

Brigada Antitero a Serviciului Roman de Informatii si Politia intervin la postul de televiziune Romania TV in urma unei amenintari cu bomba, precizeaza SRI. Potrivit sursei citate, vineri seara a fost. continuă pe Antena3

Dupa MTV, inca o televiziune din Romania se inchide. Dupa 20 de ani

Postul de televiziune TV H, operat de Fundatia Massmedia Romania de Maine, se va inchide in urmatoarea perioada, dupa aproape 20 de ani de functionare. Potrivit informatiilor Paginademedia. ro, toti.

Amenintare cu bomba la Romania TV. Brigada Antitero si Politia fac verificari. in studio era ministrul Apararii

O amenintare cu bomba a fost primita, vineri seara, prin email, de postul de televiziune Romania TV. Brigada Antitero si Politia efectueaza cercetari la sediul postului TV. Autorul amenintarii a fost identificat, potrivit reprezentantilor SRI.

SCANDALUL DOCTORILOR FALSI! Toti medicii din Romania, VERIFICATI! Protocol de colaborare intre Colegiul Medicilor din Romania si Ministerul Sanatatii

Scandalul falsilor medici duce la verificari riguroase in sistemul sanitar. Libertatea anunta ca toti doctorii din Romania vor fi verificati, in acest sens fiind incheiat un protocol de colaborare intre Co.

OMV Petrom doneaza 10 milioane de euro pentru constructia primului spital de oncologie pediatrica din Romania: Suma ne ajuta sa termina proiectul

Primul spital de oncologie si radioterapie pediatrica din Romania, un proiect al Asociatiei Daruieste Viata, aproape de realizare. OMV Petrom a anuntat ca doneaza 10 milioane de euro pentru constructia.

Fetita izolata intr-o gradinita din Romania, in timpul unei inspectii. Care e motivul gestului halucinant

O fetita de cinci care sufera de autism a fost izolata de educatoare intr-o gradinita in timpul unei inspectii. Aparent, motivul pentru care a facut asa ceva este strigator la cer, dar presa a scos in fata doar o parte a povestii. Cu totii stim cum decurg inscrierile la gradinitele particulare si de stat si [] .

Transportatori rutieri din Romania si mai multe state europene cer UE amanarea votului pe un pachet legislativ

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR), impreuna cu asociatiile transportatorilor rutieri din Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia si Ungaria, au transmis miercuri o scrisoare.

Mindspace deschide primul sau spatiu de coworking din Romania si anunta planurile pentru urmatoarea locatie

Mindspace, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de coworking din Europa, a deschis prima sa locatie din Romania. Spatiul de coworking, cu un design creativ, se afla pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, in cladirea Tower 1 din Globalworth.

Comisia Europeana ingrijorata de justitia din Romania: ce a spus vicepresedintele

Desi nu este exclus sa crezi in retorica lui Dancila si Toader, situatia justitei din tara noastra este ingrijoratoare, iar cele mai recente avertismente vin de la Comisia Europeana. Fara sa surprinda pe nimeni, oficialii Comisiei Europene si-au exprimat ingrijorarea pe marginea intentiei Guvernului de la Bucuresti de a adopta o ordonanta de urgenta care [] .

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi. Citeste mai mult pespynews. ro .

Constructia veche de 1.800 de ani din Romania care se vede pe Google Earth. Un vestigiu de mare valoare pentru romani

O constructia veche de 1. 800 de ani din Romania se vede pe Google Earth. Valul Roman, fortificatie cu o lungime de aproximativ 25 km, care inconjoara Galatiul pe la sud, vest si nord, a fost construit pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )