Libnet.ro
UNICEF

20:00

Amenzi uriase pentru dublul standard. Propunerea ministrului Agriculturii

Antena3 Antena3,
Amenzi uriase pentru dublul standard. Propunerea ministrului Agriculturii

Dublul standard la produsele comericale ar putea fi platit scump. Firmele care trimit in unele parti ale Europei produse de calitate mai proasta ar putea plati amenzi de cel putin patru la suta din cifra de. continuă pe Antena3

Amenzi uriase pentru telefoanele care nu primesc mesaje RO-ALERT

Telefoanele mobile care nu pot receptiona din punct de vedere tehnic comunicarile de urgenta RO-Alert nu vor mai putea fi permise la vanzare. Un proiect de lege al Ministerului de Interne prevede acest lucru precum.

Stirile ProTV: Amenzi uriase pentru telefoanele care nu primesc mesaje RO ALERT. Lista modelelor

Operatorii economici si companiile de telefonie mobila risca 100 de mii de lei amenda daca mesajele trimise prin sistemului RO ALERT nu ajung la cetateni, din diverse motive.

Cum se lupta Daea cu dublul standard: Nu e o fictiune. Fiecare dintre noi dimineata cand se trezeste se uita in frigider si apoi pleaca la lucru

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, sambata, ca dublul standard este o realitate, nu o fictiune, iar in tara au intrat produse de calitate indoielnica, astfel ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut sa se faca mai multe controale, pentru a pune stapanire pe aceste fenomene care deja sunt la scara nationala.

DAEA: Dublul standard este o realitate, nu o fictiune

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, astazi, ca dublul standard este o realitate, nu o fictiune, iar in tara au intrat produse de calitate indoielnica.

PNL acuza Primaria din Alexandria ca a depus eforturi uriase pentru a impiedica mitingul liberal din fieful lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a acuzat, duminica, pe Facebook, ca s-au depus eforturi uriase pentru ca PNL sa fie impiedicat sa-si prezinte candidatii pentru europarlamentare in Alexandria, dupa ce Primaria orasului a refuzat sa le ofere autorizatia de miting pe platoul din fata Casei de Cultura sau in orice alt spatiu public solicitat. De asemenea, potrivit liderului PNL, chiar si proprietarii spatiilor private cu care ajungeau la o intelegere renuntau ulterior din cauza unor presiuni uriase.

ORBAN: S-au depus eforturi uriase pentru a impiedica PNL sa-si prezinte candidatii in Alexandria

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca s-au depus eforturi uriase pentru a-i impiedica pe liberali sa-si prezinte la Alexandria candidatii pentru alegerile europarlamentare si ca primaria municipiului a refuzat sa dea autorizatia pentru mitingul PNL care a avut loc sambata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )