Libnet.ro
UNICEF

22:17

Americanul ucis cu sageti de ultimul trib pre-neolitic din lume era misionar crestin

Hotnews Hotnews,
 Americanul ucis cu sageti de ultimul trib pre-neolitic din lume era misionar crestin

Americanul de 27 de ani care a fost ucis de un trib de vanatori culegatori pe izolata insula North Sentinel din arhipelagul indian Andaman era John Allen Chau, un misionar crestin care a reusit sa ajunga in apropierea insulei cu ajutorul unor pescari. O sursa din politia indiana a declarat Reuters ca Chau era un predicator care vizitase insulele Andaman si Nicobar in trecut. continuă pe Hotnews

Cine era americanul ucis cu sageti de un trib care refuza contactul cu oamenii si in ce misiune plecase

Americanul ucis cu sageti de membri ai unui trib de pe Insula Santinelei de Nord din Golful Bengal venise in acest loc aproape uitat de lume cu un scop clar, scrie The Daily Mail.

Planuieste cea mai mare orgie din lume si recunoaste ca a renuntat sa-si mai numere partenerii de amor dupa ce a ajuns la 100, la doar 21 de ani

Are doar 29 de ani, dar are in plan sa organizeze cea mai mare orgie din lume. Pearl Derriere din Denver, Statele Unite, vrea sa faca un maraton sexual la care sa participe 1000 de persoane. Pana acum,.

BURSELE DIN LUME Bursele europene, in urcare

Pietele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, in majoritate, in pofida incertitudinilor care privesc acordul de iesire a Marii Britanii din UE Brexit).

Cel mai IMPORTANT lucru din viata lui Catalin Botezatu la care NU a renuntat pentru NICIO FEMEIE din lume! Designerul RUPE TACEREA!

Multi viseaza la viata extravaganta pe care Catalin Botezatu o traieste. Acesta este permanent inconjurat de lux si de unele dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul vremii insa, creatorul de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )