Libnet.ro
UNICEF

18:45

Amnistia fiscala pentru datoriile la CASS a fost adoptata astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amnistia fiscala pentru datoriile la CASS a fost adoptata astazi

Guvernul a adoptat astazi ordonanta de urgenta prin care romanii care in perioada 2015-2017 au obtinut venituri sub nivelul salariului minim brut pe tara vor fi scutiti de la plata obligatorie a contributiei la sanatate CASS). continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Voi adopta prin ordonanta de urgenta Codul administrativ. in scurt timp, va fi adoptata si amnistia fiscala- UPDATE

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata la Satu Mare, ca va adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta, urmand ca in scurt timp sa fie aprobata si amnistia fiscala, potrivit Agerpres.

Dancila: in scurt timp vom adopta Codul administrativ si amnistia fiscala

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata la Satu Mare, ca in scurt timp spera ca Guvernul sa adopte Codul administrativ, amnistia fiscala si reducerea TVA de la 9 la 5% pentru produsele bio si cele traditionale, transmite Mediafax.

Teodorovici: Amnistie fiscala pentru toti romanii cu venituri mici

Romanii care au obtinut venituri sub nivelul salariului minim brut pe tara in perioada 2015-2017 vor fi scutiti de la plata obligatorie a contributiei la sanatate CASS), a anuntat marti ministrul de.

Legea care interzice amplasarea radarelor in locuri care nu sunt vizibile a fost adoptata de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat decizional, marti, legea care interzice amplasarea aparatelor radar in locuri de unde nu sunt vizibile pe drumurile publice, cu 186 voturi pentru si 21 impotriva. Proiectul de lege initial a fost modificat in urma declararii unor articole ca fiind neconstitutionale, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )