Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ana Birchall sare la Lia Savonea, dupa decizia CCR

România Liberă România Liberă,
Ana Birchall sare la Lia Savonea, dupa decizia CCR

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall reactioneaza dupa ce CCR a decis ca nu exista un conflict . continuă pe România Liberă

CCR a stabilit ca nu a existat conflict juridic intre Ana Birchall si Lia Savonea

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit miercuri ca nu a existat conflict juridic de natura constitutionala intre Lia Savonea, fost presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, si Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, au precizat oficiali ai CCR.

Ana Birchall, prima reactie dupa decizia CCR: Sper ca Lia Savonea va avea decenta sa demisioneze

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall a avut o prima reactie dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre ea si Lia Savonea. Birchall sustine ca sesizarea la CCR a fostului presedinte al CSM Lia Savonea a fost in mod evident sicanatorie si abuziva, adaugand ca spera ca aceasta va avea decenta sa demisioneze .

Teodor Melescanu, prima reactie dupa decizia CCR: Cel mai probabil ma voi conforma si voi demisiona de la sefia Senatului

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu a declarat miercuri, ca asteapta sa vada decizia si motivarea Curtii Constitutionale, adaugand ca se va conforma hotararii luate de judecatorii CCR.

Lia Savonea a pierdut la CCR in conflictul cu Birchall. Fostul ministru ii cere demisia: Am reusit sa ii impiedic jocul marsav

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis, miercuri, ca nu a existat un conflict juridic de natura constitutionala intre Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si Ministerul Justitiei, in perioada in care ministru era Ana Birchall. Aceasta a fost reclamata la CCR de catre fostul presedinte al CSM Lia Savonea, care a acuzat-o de ingerinta grava in activitatea de urmarire penala desfasurata de procurori, acte de subminare a independentei justitiei si de blocarea activitatii CSM. Ana Birchall a reactionat dupa decizia CCR spunand ca Savonea ar trebui sa demisioneze urgent din CSM.

Melescanu tine cu dintii de sefia Senatului. Nu demisioneaza dupa decizia CCR: Nu am ce sa-mi reprosez, chiar am argumente solide

Teodor Melescanu nu vrea sa demisioneze din fruntea Senatului, desi a CCR a decis faptul ca acesta a fost ales in fruntea institutiei nerespectand legea.

CCR: Nu a existat conflict juridic intre Lia Savonea si Ana Birchall

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit miercuri ca nu a existat conflict juridic de natura constitutionala intre Lia Savonea, fost presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, si Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, au precizat oficiali ai CCR.

Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti. Anca Dumitra a facut primele declaratii, dupa decizia PRO TV

Cel mai iubit serial din Romania revine saptamana viitoare cu un nou sezon. in fiecare marti si joi, de la ora 20:30, personajele din Las Fierbinti revin pe micile ecrane cu noi aventuri si noi situatii amuzante. Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti Viata in cel mai cunoscut sat din Romania isi continua cursul .

Ciolacu, despre decizia CCR in ceea ce priveste alegerea lui Teodor Melescanu: Am luat act, dupa motivare vom propune un nou presedinte la Senat PSD nu-l va mai sustine pe Melescanu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca a luat act de decizia Curtii Constitutionale in ceea ce priveste alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului, dar nu se va intreprinde nicio masura pana la primirea motivarii deciziei. Ciolacu a spus ca PSD nu-l va mai sustine pe Teodor Melescanu, care nu este membru de partid.

Melescanu, dupa decizia CCR: Cel mai probabil ma voi conforma si voi demisiona de la sefia Senatului

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, ca asteapta sa vada decizia oficiala si motivarea Curtii Constitutionale. Melescanu a mai spus ca se va conforma hotaririi luate de judecatorii CCR si ca, cel mai probabil, va demisiona. Dupa mai bine de patru luni din momentul in care sesizarea facuta de ALDE-PNL-PMP-UDMR a fost depusa, Curtea Constitutionala a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )