Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ana Bogdan, invinsa la Cincinnati de Makarova. Am mai ramas doar cu Halep

Adevărul Adevărul,
Ana Bogdan, invinsa la Cincinnati de Makarova. Am mai ramas doar cu Halep

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, locul 78 WTA, venita din calificari, a fost eliminata in primul tur la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati. continuă pe Adevărul

Tenismena Ana Bogdan, invinsa in primul tur la Cincinnati (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova, cu 6-3, 6-2, marti, in prima runda a turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 299 dolari. Ana.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan, pe tabloul principal; Sorana Crstea, nvinsa n ultimul tur al calificarilor

Ana Bogdan locul 82 WTA) va fi a treia romanca prezenta pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Donna Vekic 37 WTA) in ultimul tur al calificarilor. Sorana Cirstea 54 WTA) a fost invinsa de australianca Ajla Tomljanovic 60 WTA), ratand astfel calificarea pe tabloul principal al competitiei americane.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan si Sorana Crstea, n turul doi al calificarilor

Ana Bogdan 82 WTA) si Sorana Cirstea 54 WTA) sunt la o victorie distanta de calificarea pe tabloul principal al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. in primul tur al calificarilor, Bogdan a castigat duelul Monica Niculescu, in timp ce Cirstea a trecut de americanca Vania King.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan, eliminata n primul tur

Parcursul Anei Bogdan 78 WTA) la turneul Premier 5 de la Cincinnati s-a oprit in prima runda. Venita din calificari, Ana a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova 49 WTA), scor 6-3, 6-2, dupa o ora de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )