Libnet.ro
UNICEF

19:16

ANAF si controalele in casele oamenilor. Care este adevarul si ce spune Teodorovici

Playtech Playtech,
ANAF si controalele in casele oamenilor. Care este adevarul si ce spune Teodorovici

Eugen Teodorovici a oferit prima reactie cu privire la informatia potrivit careia ANAF va efectua controale la domiciliul contribuabililor. Ministrul Finatelor Publice a declarat ca este vorba despreun zvonsi ca totul esteo simplificare a sistemului. continuă pe Playtech

ANAF si controalele in casele oamenilor. Care este adevarul si ce spune Teodorovici

Eugen Teodorovici a oferit prima reactie cu privire la informatia potrivit careia ANAF va efectua controale la domiciliul contribuabililor. Ministrul Finatelor Publice a declarat ca este vorba despre un zvon si ca totul este o simplificare a sistemului. Informatia vehiculata initial a fost ca inspectorii ANAF ar urma sa faca controale la domiciliu persoanelor fizice [] .

Care este cantitatea maxima de cafea pe care o poti bea zilnic si cand ar trebui sa-ti faci griji pentru viata ta

Daca obisnuiesti sa bei cafea in mod regulat fie de placere, fie pentru ca iti da un imbold sa iti indeplinesti sarcinile la munca ceva mai eficient, cercetatorii identifica o limita de consum pe care trebuie sa o respecti cu strictete.

Ludovic Orban: Singurul lucru pe care este capabil PSD sa-l dea este sa dea teapa romanilor

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca PSD se trezeste in campanie sa spuna ca da catre diferite categorii, catre pensionarii care au lucrat in grupa I si grupa II de munca, catre profesori, catre persoanele cu dizabilitati, catre autoritatile locale, insa singurul lucru pe care este capabil PSD sa-l dea este sa dea teapa romanilor.

Dorin Chirtoaca acuza Procuratura si regimul Plahotniuc-Dodon de fabricarea dosarului in care este invinuit

Presedintele Partidului Liberal, ex-primar al Capitalei, pledeaza nevinovat in cauza penala in care este invinuit, dar si acuza Procuratura si regimul Plahotniuc-Dodon de fabricarea dosarului. intr-o conferinta de presa, luni, fostul edil a declarat ca martorii din dosarul parcarilor cu plata incearca sa dea vina pe el ca sa scape de raspundere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )