Libnet.ro
UNICEF

20:15

ANALISTI: Acordul pentru Brexit al lui Boris Johnson ii va face mai saraci pe britanici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALISTI: Acordul pentru Brexit al lui Boris Johnson ii va face mai saraci pe britanici

Acordul pentru Brexit convenit de premierul Boris Johnson cu Uniunea Europeana ii va face mai saraci pe britanici decat acordul negociat de predecesoarea sa Theresa May, daca va fi aprobat de Parlamentul de la Londra, potrivit unor analisti citati de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Acordul pentru Brexit al lui Boris Johnson ii va face mai saraci pe britanici decat acordul convenit de Theresa May

Acordul pentru Brexit convenit de premierul Boris Johnson cu Uniunea Europeana ii va face mai saraci pe britanici decat acordul negociat de predecesoarea sa Theresa May, daca va fi aprobat de Parlamentul de la Londra, potrivit unor analisti citati de Reuters.

IOHANNIS, DESPRE ACORDUL PENTRU BREXIT: Sunt foarte bucuros ca s-au facut progrese semnificative

Presedintele Klaus Iohannis, care participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, a declarat, joi, ca este bucuros ca s-au facut progrese in negocierea Acordului pentru Brexit, aratandu-se optimist ca se va vota documentul in Consiliu. Sa vedem daca si la Londra se va gasi o aprobare, a spus Iohannis, apreciind ca un Brexit cu acord ar garanta romanilor din Marea Britanie toate drepturile.

Iohannis, despre Acordul pentru Brexit: Sunt foarte bucuros ca s-au facut progrese semnificative

Presedintele Klaus Iohannis, care participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, a dec.

Iohannis: Daca noul acord pentru Brexit ramane neschimbat, romanii din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati

Romanii din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin noul acord Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

Premierul Regatului Unit, increzator ca acordul de Brexit va trece de Parlamentul britanic. Boris Johnson: Nu cred ca amanarea este in avantajul Marii Britanii sau a intregii Europe

Boris Johnson, premierul Regatului Unit, este increzator ca Parlamentul britanic va sprijini acordul de Brexit, pe care liderii statelor membre l-au adoptat joi, la Bruxelles, potrivit Reuters citat de Agerpres. Jo.

Boris Johnson, foarte increzator ca Parlamentul britanic va vota acordul sau de Brexit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson si-a exprimat increderea joi ca parlamentarii britanici vor sp.

Marea Britanie, un nou acord pentru BREXIT cu Uniunea Europeana. Boris Johnson a facut anuntul oficial

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a anuntat cu putin timp in urma, joi, ca UE a ajuns la un acord pentru Brexit. De asemenea, anuntul a fost confirmat si de catre presedintele Comisiei Europene. Vestea vine in contextul in care a fost convenit un acord intre echipele de negociere ale Regatului Unit si cele din .

Premierul britanic Boris Johnson anunta ca a ajuns la un acord cu UE pentru Brexit. Presedintele Comisiei Europene a confirmat

Un acord Brexit a fost convenit intre echipele de negociere ale Regatului Unit si ale UE, inainte de intalnirea liderilor europeni la Bruxelles. Anuntul a fost facut pe Twitter de premierul britanic Boris Johnson.

Boris Johnson a anuntat un nou acord excelet de Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat joi pe Twitter ca s-a ajuns la un nou acord excelent de Brexit, relateaza AFP si Reuters. La randul sau, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a.

Boris Johnson a anuntat un nou acord excelent de Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat joi pe Twitter ca s-a ajuns la un nou acord excelent de Brexit, relateaza AFP si Reuters. La randul sau, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )