Libnet.ro
UNICEF

15:45

ANALIZA Andreescu, mai buna ca Halep?! De ce Bianca e, deocamdata, foarte departe de nivelul atins de Simona

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Andreescu, mai buna ca Halep?! De ce Bianca e, deocamdata, foarte departe de nivelul atins de Simona

Pentru prima data din 2014 incoace, o jucatoare de tenis a reusit sa o eclipseze pe Simona Halep in Romania in ceea ce priveste mediatizarea si atentia publicului. continuă pe Adevărul

Cristina Neagu, dupa al patrulea titlu de cea mai buna handbalista a lumii: Conteaza foarte mult. Am toate motivele sa revin mai puternica

Aflata in perioada de recuperare dupa operatia la ligamentele piciorului drept, Cristina Neagu a declarat ca titlul de Cea mai buna jucatoare a anului 2018 reprezinta o motivatie in plus pentru ea, mai ales in acest moment dificil. Neagu a primit aceasta distinctie pentru a patra oara in cariera, un record absolut. Am toate motivele sa trag si mai tare si sa revin mai puternica, a spus jucatoarea de la CSM Bucuresti.

PREMIERA MONDIALA! Cristina NEAGU a fost declarata, pentru a patra oara, CEA MAI BUNA JUCATOARE A LUMII

Performanta spectaculoasa pentru handbalul romanesc. Cristina Neagu, capitanul Nationalei de Handbal Feminin a Romaniei, a fost desemnata, de catre forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare.

Cristina Neagu, dupa ce a fost declarata pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii: Cred ca ar trebui sa fim cu totii mandrii si sa respectam valorile sportului romanesc (VIDEO)

Cristina Neagu a castigat luni titlul de cea mai buna handbalista a lumii, acordat Federatia Internationala de Handbal IHF). Este a patra oara cand Neagu primeste aceasta distinctie, iar astfel devine prima.

Cristina Neagu, reactie dupa ce a fost declarata pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Cristina Neagu a fost desemnata de Federatia Internationala de Handbal cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, castigand pentru a patra oara aceasta distinctie. Romanca este prima sportiva.

IHF: Cristina Neagu, pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, astazi, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva tricolor.

Succes rasunator pentru Cristina Neagu. A fost aleasa pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii

Jucatoarea romana Cristina Neagu a fost aleasa pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii pe anul 2018, a anuntat, luni, Federatia Internationala de Handbal,pe site-ul sau oficial. Neagu.

Cristina Neagu, declarata de IHF pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, luni, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva nascuta la Bucuresti.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii

Pentru a patra oara in cariera jucatoarea Cristina Neagu a fost declarata drept cea mai valoroasa handbalista a planetei de catre IHF.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )