Libnet.ro
UNICEF

10:46

Analiza lingvistica a discursului politic-electoral: Gabriela Firea

Adevărul Adevărul,
Analiza lingvistica a discursului politic-electoral: Gabriela Firea

Sibilinica si poetica, doamna Firea descinde in campania electorala pentru Primaria Bucurestiului cu un slogan-acrostih, mesaj incrustat in rosu si negru pe un fundal roz-vintage pudrat. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, anunt pe ultima suta de metri pentru bucuresteni! Cum spera sa obtina voturile romanilor

Gabriela Firea, candidatul PSD la primaria Capitalei, a anuntat pe o retea sociala ca inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 cumparate de Primaria Bucuresti, au fost puse in functiune. Gabriela Firea, anunt pentru bucuresteni inajunulzileialegerilor Listele de candidati pentru alegerile locale 2020 s-au inchis in data de 19 august. Sapte .

Dana Budeanu, interviu cu Gabriela Firea. Ce a putut sa o intrebe pe candidata PSD la Primaria Capitalei VIDEO

Dana Budeanu a inceput o noua serie de verdicte, intitulata VERDICT 10 cu Dana Budeanu. Noua rubrica a debutat cu un interviu cu Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei. Dana Budeanu a revenit cu o noua serie de verdicte. Debutul: interviu cu Gabriela Firea Interviul este format din 10 intrebari pe care Dana .

Legatura nebanuita dintre Cosmin Olaroiu si Gabriela Firea. Proiectul care va schimba fata Bucurestiului

Ce legatura exista intre Cosmin Olaroiu si inca Primarul General al Capitalei? Un nou proiect ia nastere in Bucuresti. Despre ce este vorba si care este povestea din spatele locatiei in curs de schimbare? Proiectul in care sunt implicati Cosmin Olaroiu si Gabriela Firea Cosmin Olaroiu si Gabriela Firea fac promisiuni cel putin interesante pentru .

BEM: Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata, in plina campanie electorala

Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti BEM) a admis azi plangerea depusa de Alianta USR PLUS, prin cei doi copresedinti USR PLUS Bucuresti, Claudiu Nasui si Vlad Voiculescu, impotriva Gabrielei Firea, Primariei Generale a Capitalei si impotriva PSD pentru incalcarea regulilor de desfasurare a campaniei electorale, se arata intr-un comunicat USR-PLUS. Prin aceasta decizie, BEM admite faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate, in plina campanie electorala, prin utilizarea unor mijloace de promovare mascata si indirecta in mass-media audiovizuala. Alianta USR PLUS a dovedit faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata, in plina campanie electorala, pe banii Primariei Generale a Capitalei, in afara bugetului de campanie, adica pe banii bucurestenilor, iar decizia BEM vine sa confirme acest lucru. Prin admiterea plangerii depuse de Alianta USR PLUS, BEM da castig de cauza USR PLUS si confirma desfasurarea unei campanii electorale ilegale, prin intermediul autoritatii publice, cu incalcarea tuturor obligatiilor de neutralitate si echidistanta care le revin acestora. Prin urmare, spoturile publicitare targetate in perioada campaniei electorale, din bugetul public, au fost declarate ilegale. Chiar daca acest lucru se intampla cu o zi inainte de finalizarea campaniei electorale pentru alegerile locale de duminica, avem incredere ca aceasta decizie va reprezenta o dovada in plus pentru cei nehotarati ca trebuie sa iasa in numar cat mai mare la vot daca isi doresc o altfel de administratie si o altfel de politica, transmite Alianta USR PLUS.

Sondaj alegeri locale 2020. Gabriela Firea i-a luat fata lui Nicusor Dan! L-a lasat in urma

Ultimele sondaje inainte de ziua alegerilor locale de duminica, 27 septembrie, dau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj IRSOP in Capitala ne prezinta o situatie neobisnuita: desi PNL si USR au, impreuna, o intentie de vot de aproape 50% pe vot politic, Gabriela Firea s-ar putea impune la o diferenta mare. De altfel, un sondaj .

Ultimele contre de campanie. Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti Ce a spus Gabriela Firea

Cu elicopterul pregatit si primaria inchisa de azi pana duminica, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti, spune candidatul Nicusor Dan despre ultima interventie a contracandidatei sale, edilul Gabriela Firea. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, continua candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS. De cealalta parte a baricadei, Gabriela Firea a sustinut ca PNL si USR au incercat sa isi invete membrii din sectiile de votare sa anuleze voturile mele.

Gabriela Firea, acuzatii extrem de grave: PNL si USR si-au invatat membrii din sectiile de votare sa-mi anuleze voturile

Gabriela Firea a fost prezenta, joi seara, in studioul Sinteza zilei unde unii dintre cei mai importanti jurnalisti din Romania i-au adresat intrebari. Razvan Dumitrescu a intrebat-o pe Gabriela Firea daca are certitudinea ca alegerile locale vor fi corecte, avand in vedere masurile care se vor lua in contextul pandemiei, dar si dezvalurile Antena 3 privind vizele de flotant. La o singura adresa locuiesc sute de persoane.

Gabriela Firea da cartile pe fata: Cati bani a cheltuit, de fapt, Primaria Generala pentru a lupta cu COVID-19

Gabriela Firea a fost prezenta, joi seara, in studioul Sinteza zilei unde unii dintre cei mai importanti jurnalisti din Romania i-au adresat intrebari. Presedintele asociatiei Grupul de Investigatii Politice GIP), Mugur Ciuvica, a intrebat-o pe Gabriela Firea cati bani a cheltuit Primaria Generala pentru a combate efectele pandemiei.

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta .

Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea. A fost data afara, impreuna cu Mihaela Radulescu

Anul acesta la Alegerile Locale, pentru un al treilea mandat, candideaza si Traian Basescu. Fostul presedinte, in ultima sa interventie, a recurs la armele grele, dezvalund lucruri din trecutul Gabrielei Firea. Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea Alegerile Locale de anul acesta sunt atipice, din mai multe puncte de vedere. Odata din cauza crizei .

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )