Libnet.ro
UNICEF

14:00

ANALIZA Liviu Dragnea, fost presedinte al PSD

Hotnews Hotnews,
 ANALIZA Liviu Dragnea, fost presedinte al PSD

Traim vremuri anoste, in care vestile ce provoaca depresie tind sa tina neintrerupt prima pagina a publicatiilor. Cu toate acestea, nu ma pot opri sa nu fac inca) o analiza a contextului in care avut loc simulacrul de congres al PSD, in incercarea de a deslusi mecanismele care se afla la acest moment in miscare in interiorul celui mai important partid din Romania si efectele pe care le vor avea asupra societatii atunci cand actiunile pe care le-au generat vor incepe sa se manifeste plenar. Pentru ca este singurul lider politic al PSD in care Dan Voiculescu si Sebastian Ghita mai puteau avea incredere, dupa ce a reusit sa-l inlature pe Victor Ponta si a preluat puterea in PSD, Liviu Dragnea a primit un larg sprijin mediatic. continuă pe Hotnews

Traian Basescu il ironizeaza pe Liviu Dragnea: Este de un RIDICOL absolut (VIDEO)

Traian Basescu il ironizeaza Liviu Dragnea. Fostul presedinte califica drept un ridicol absolut proiectul de tara al PSD, care ar presupune intrarea Romaniei in Zona Euro pana in 2024. Singura.

Liviu Plesoianu despre Congresul PSD: Il sustin pe Liviu Dragnea, doar ca o confirmare oficiala nu se face asa

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a declarat, luni, ca il sustine pe Liviu Dragnea la conducerea PSD, dar ca, din punctul lui de vedere, o confirmare oficiala a acestuia in fruntea partidului trebuie sa se manifeste in mod democratic.

Liviu Dragnea, AVERTIZAT de rebelii PSD: Oamenii nu sunt naivi! Veti da curand explicatii...

Nicolae Banicioiu, unul dintre rebelii din PSD, critica dur actuala conducere a partidului. Nicolae Banicioiu spune ca Congresul PSD de sambata a un fel de simulacru si il avertizeaza pe Liviu Dragnea.

Gabriel Oprea il acuza pe Liviu Dragnea de minciuna: El ma ruga sa il ajut sa devina presedinte PSD. Nu am vorbit nici cu Coldea nici cu altcineva

Fostul lider al UNPR Gabriel Oprea a reactionat dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat ca a fost inteles cu statul paralel pentru a il face pe Valeriu Zgonea presedinte al PSD dupa demisia lui Victor.

Liviu Dragnea:Dupa parerea mea, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandal, Unii veneau la mine sa cer sa fie votati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, la Antena 3, ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de catre SRI. La fel, acesta a declarat ca SRI s-a implicat si in constructia Guvernului Ponta din 2012. Liviu Dragnea a spus la Antena 3 ca, dupa parerea lui, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru candidati pentru functia de presedinte executiv, care nu au avut sustinere, nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandalHotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Teodor Melescanu: Nu este in regula absolut de loc (VIDEO)

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, l-a suparat pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD i-a cerut sefului diplomatie romane sa vina in coalitia de guvernare cu o analiza privind diplomatii romani si l-a.

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Teodor Melescanu: Nu este in regula absolut deloc (VIDEO)

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, l-a suparat pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD i-a cerut sefului diplomatie romane sa vina in coalitia de guvernare cu o analiza privind diplomatii romani si l-a.

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile lui Gabriel Oprea: Habar n-am daca la celalalt capat al firului era domnul Coldea. Asta spune domnul Oprea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a dat replica fostului vicepremier Gabriel Oprea, dupa ce acesta a sustinut ca l-a ajutat sa devina presedinte al PSD. Dragnea a declarat, la Antena 3, ca Oprea ii spusese.

Liviu Dragnea: Gabriel Oprea mi-a spus Am vorbit cu statul de drept. Zgonea trebuie sa fie numarul unu in partid, iar tu, numarul doi. Coldea era la telefon

Presedintele PSD Liviu Dragnea a dezvaluit, marti seara, la Antena 3, ca fostul lider al UNPR Gabriel Oprea i-a spus in 2015, dupa ce a discutat cu Florian Coldea la telefon in prezenta sa, ca Valeriu Zgonea trebuie sa fie presedinte al PSD dupa demisia lui Victor Ponta. De asemenea, Dragnea a sustinut ca George Maior, pe atunci director al SRI, i-a dat lui Ponta lista primului Guvern USL, dar si lista cu procurorii-sefi.

Liviu Dragnea: Am convenit sa lucram la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi

Congresul PSD nu a fost convocat doar pentru a se ocupa niste functii de conducere. Principalele motive au fost de a se stabili niste obiective majore: pozitia noastra privind unele dezbateri mari din Romania, cum ar fi proiectul de tara, a declarat luni seara presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Romania Tv. Liviu Dragnea a lansat, in emisiune, noi acuzatii la adresa statului paralel, despre care sustine ca este o caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare. Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din 2019, Dragnea a sustinut ca este devreme pentru un raspuns. El a anuntat, de asemenea, ca a discutat cu mai multi colegi si au convenit sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )