Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analiza. Religia, butoiul cu pulbere din Europa de Est. Biserica Ortodoxa Ucraineana si-a obtinut autocefalia. Cine urmeaza?

Adevărul Adevărul,
Analiza. Religia, butoiul cu pulbere din Europa de Est. Biserica Ortodoxa Ucraineana si-a obtinut autocefalia. Cine urmeaza?

Moscova si Constantinopolul, cele doua Patriarhii istorice ale ortodoxiei, sunt la cutite dupa acordarea independentei Bisericii Ortodoxe Ucrainene deoarece exemplul Kievului ar putea fi urmat si de altii. continuă pe Adevărul

UDMR lanseaza critici dure la adresa UE: Directia spre care se ndreapta este gresita. Este inadmisibil sa considere statele din Europa Centrala si de Est copiii nedisciplinati ai Europei

UDMR considera ca directia spre care se indreapta Uniunea Europeana este una gresita, fiind inadmisibil sa considere statele membre din Europa Centrala si de Est copiii nedisciplinati ai Europei, care creeaza numai probleme.

Furtuni violente in mai multe zone din Europa - VIDEO

Mai multe zone din Europa se confrunta cu furtuni si inundatii. Uraganul Leslie a facut ravagii in peninsula Iberica, unde a lovit cu rafale de vant de aproape 180 de kilometri pe ora si ploi torentiale.

MAE a terminat analiza privind MUTAREA AMBASADEI DIN ISRAEL. E la Dancila pentru aprobare

Analiza Ministerului de Externe privind mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim s fost finalizata. Ministrul Teodor Melescanu a declarat, vineri, ca analiza a fost transmisa premierului Viorica Dancila,.

inmatricularile de autoturisme din Romania, cea mai mare scadere din Europa

In luna septembrie, inmatricularile de autoturisme in Romania au scaut cu 74% fata de anul trecut. Acesta este cel mai mare declin din Europa, ca urmare a introducerii standardelor WLTP si inmatricularilor.

Durata medie a vietii profesionale n Romnia: 33.4 ani, n scadere cu 3 ani fata de anul 2000. Tendinta este inversa celei din Europa

In 2017, durata preconizata a vietii profesionale in Uniunea Europeana UE) a fost de 36 de ani, cu 3 ani mai lunga decat in 2000, arata datele publicate de Eurostat. Acest indicator cat timp o persoana care are in prezent 15 ani va fi activa pe piata muncii in timpul vietii sale, pentru o anumita tara si an. in cazul Romaniei, daca in anul 2000 un tanar ramanea activ 36 de ani, in 2017 acesta urma sa fie activ doar 33. 4 ani. in Europa, Turcia are cel mai mic indicator- 29 de ani, la polul opus fiind Islanda, cu 47 de ani de viata profesionala activa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )