Libnet.ro
UNICEF

20:30

Anamaria Prodan, blestemata. Ce i s-a intamplat, in timp ce era cu Reghe si copiii in masina

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan, blestemata. Ce i s-a intamplat, in timp ce era cu Reghe si copiii in masina

Impresara Anamaria Prodan a povestit ca a fost blestemata de o femeie, lucru care i-a revenit in minte dupa un moment care se putea transforma intr-unul tragic. Ce i s-a intamplat, in timp ce era cu Reghe si copiii in masina? Anamaria Prodan, blestemata. Ce a patit impresara? Anamaria Prodan, impresara celebra in Romania, a . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cati bani le-a pus in plic Teodorei si lui Mihai Mincu

Anamaria Prodan s-a numarat printre invitatii de seama de la nunta Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, cu Mihai Mincu. Cati bani le-a pus in plic impresara? Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu tanarul afacerist Mihai Mincu, sambata, 12 octombrie.

Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fetei lui Gigi Becali. Rochia a fost remarcata toata lumea

Face ce face si iar fura toate privirile! Anamaria Prodan a onorat invitatia lui Gigi Becali la nunta fiicei sale, asa ca a avut grija ca la asa eveniment sa aleaga ceva extrem de elegant si deosebit. Iata cu ce rochie s-a remarcat impresara! Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali? .

AROGANTA SUPREMA! Cum S-A iMBRACAT Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Becali: A dat pe ROCHIE mai mult decat pe un APARTAMENT NOU! (GALERIE FOTO)

Anamaria Prodan s-a numarat printre invitatii lui Gigi Becali la nunta fiicei sale, Theodora. VEZI AICI GALERIA FOTO La eveniment, sexy-impresara a purtat o rochie albastra superba, cu insertii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )