Libnet.ro
UNICEF

19:45

Anatol Salaru: Examinam posibilitatea de a nu participa in alegerile parlamentare de la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Anatol Salaru: Examinam posibilitatea de a nu participa in alegerile parlamentare de la Chisinau

Presedintele executiv al PUN, Anatol Salaru, nu exclude ca formatiunea sa ar putea boicota parlamentarele din 24 februarie 2019, daca contextul politic va arata ca participarea partidului in alegeri lua voturi de la PAS, formatiunea condusa de catre Maia Sandu. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 20.00. Anatol Salaru, despre rolul lui Traian Basescu in alegerile parlamentare de la Chisinau

Presedinele executiv al Partidului Unitatii Nationale PUN), Anatol Salaru, este invitatul de luni, 8 octombrie, ora 20. 00, al emisiunii Adevarul Live Moldova. Ex-ministrul Apararii va vorbi despre probabilitatea ca fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, sub o forma sau alta, sa fie implicat in procesul electoral de la Chisinau in contextul alegerilor din 24 februarie 2019.

Dodon: Dupa alegerile parlamentare ordinare ar putea avea loc alegeri parlamentare anticipate

Dupa alegerile parlamentare ordinare, planificate pentru februarie 2019, ar putea avea loc si alegeri parlamentare anticipate. Acest lucru s-ar putea intampla in cazul in care nu se va ajunge la un consens privind crearea unei coalitii in urmatorul legislativ. Declaratia apartine presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Letonia: Partidul pro-rus si doua formatiuni populiste, pe primele trei pozitii la alegerile parlamentare

Partidul prorus Armonia social-democrat) a castigat alegerile legislative din Letonia, devasandu-i pe populisti, dintre care unii nu exclud sa formeze o coalitie cu respectiva formatiune, releva rezultatele definitive facute publice duminica, transmite AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )