Libnet.ro
UNICEF

12:15

Anca Serea a ajuns de urgenta la spital, in vacanta din Bulgaria. Ce s-a intamplat cu sotia lui Adi Sina

Playtech Playtech,
Anca Serea a ajuns de urgenta la spital, in vacanta din Bulgaria. Ce s-a intamplat cu sotia lui Adi Sina

Mama eroina a lumii mondene din Romania a trait o experienta groaznica in urma cu doar 2 zile, pe 6 august, chiar in ziua in care fiica ei cea mare, Sarah, a implinit frumoasa varsta de 13 ani. Anca Serea a fost nevoita sa lipseasca de la aniversarea fiicei sale, din cauza unor probleme de . continuă pe Playtech

Anca Serea, internata in spital din cauza unei anemii severe. Vedeta isi pierduse mobilitatea pe partea dreapta a corpului, nu mai vedea si nu mai auzea (VIDEO)

Anca Serea se afla internata intr-un spital din Capitala, de cateva zile, din cauza unei anemii severe. Din cauza problemelor de sanatate, vedeta nu a putut fi prezenta, joi, la aniversarea fiicei sale,.

Sotia lui Stefan Banica a ajuns la spital. Ce interventie a suferit Lavinia Parva

Lavinia Parva a ajuns din nou la spital! Chiar daca arata foarte bine, sotia lui Stefan Banica Jr. inca nu este multumita de silueta sa, asa ca a recurs din nou la ajutorul medicilor esteticieni. Sotia lui Stefan Banica a ajuns din nou la spital, pentru o interventie de infrumusetare Cu totii au ramas surprinsi .

Cei zece tineri din Vaslui, confirmati cu COVID-19 pe litoral, au fost internati la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad

Zece din cei 17 tineri depistsati pozitiv cu COVID-19 pe litoral au fost adusi miercuri dupa-amiaza de la mare si internati la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad, unde vor ramane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )