Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ancheta la Ambulanta Craiova dupa decesul lui Ilie Balaci

Adevărul Adevărul,
Ancheta la Ambulanta Craiova dupa decesul lui Ilie Balaci

Ministerul Sanatatii s-a autosesizat in cazul ambulantei Dolj, pentru a vedea ce s-a intamplat in cazul decesului lui Ilie Balaci. continuă pe Adevărul

Moment emotionant la Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci. Suporterii au aruncat pe teren mii de trandafiri albi

Gest incredibil la Craiova, dupa trecerea in nefiinta a lui Ilie Balaci. Suporterii au aruncat, in minutul opt al meciului dintre Universitatea Craiova si FCSB cu mii de trandafiri albi in teren. Coincidenta.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci (VIDEO)

Fostul mare international si component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Universitatea Craiova a postat un mesaj emotionant pe Facebook. Intr-o zi.

Ancheta dupa moartea lui Ilie Balaci: O echipa de la Ministerul Sanatatii, trimisa in control la Ambulanta Craiova

Ancheta dupa moartea fostului fotbalist Ilie Balaci. Ministru Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat luni dimineata ca a trimis o echipa de specialisti la Ambulanta Craiova in contextul unor suspiciuni ale.

Cristi Chivu, indurerat dupa decesul lui Ilie Balaci: Nu cred ca ti-am multumit vreodata

Fostul international Cristian Chivu i-a adus un omagiu lui Ilie Balaci, despre care a spus ca i-a oferit sa joace posibilitatea de a juca la echipa lui de suflet.

Laszlo Boloni, scrisoare emotionanta dupa moartea lui Ilie Balaci

Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp, a fost emotionat de moartea lui Ilie Balaci, la 62 de ani, petrecuta duminica dimineata la Craiova, scrie Gsp. Boloni, fost coleg de camera cu Ilie Balaci la echipa.

Veste socanta de la Craiova despre mama lui Ilie Balaci! Atentie, imagini cu impact emotional

Este multa durere si suferinta la capataiul lui Ilie Balaci. Trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist a fost depus la biserica, acolo unde au ajuns rude si apropiati. Printre ei, se numara si mama lu.

Mesajul emotionant transmis de Hagi dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica dimineata, iar la scurt timp i s-a.

Controale dispuse de ministrul Sanatatii, dupa moartea lui Ilie Balaci

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va dispune controale la spitalul din Dolj, dar va cere si inregistrarile de la 112, in cazul lui Ilie Balaci, potrivit unor surse guvernamentale citate de.

Surse: Controale dispuse de ministrul Sanatatii, dupa moartea lui Ilie Balaci

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va dispune controale la spitalul din Dolj, dar va cere si inregistrarile de la 112, in cazul lui Ilie Balaci, potrivit unor surse guvernamentale citate de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )