Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ancheta dupa moartea lui Ilie Balaci: O echipa de la Ministerul Sanatatii, trimisa in control la Ambulanta Craiova

B1 B1,
Ancheta dupa moartea lui Ilie Balaci: O echipa de la Ministerul Sanatatii, trimisa in control la Ambulanta Craiova

Ancheta dupa moartea fostului fotbalist Ilie Balaci. Ministru Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat luni dimineata ca a trimis o echipa de specialisti la Ambulanta Craiova in contextul unor suspiciuni ale. continuă pe B1

Laszlo Boloni, scrisoare emotionanta dupa moartea lui Ilie Balaci

Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp, a fost emotionat de moartea lui Ilie Balaci, la 62 de ani, petrecuta duminica dimineata la Craiova, scrie Gsp. Boloni, fost coleg de camera cu Ilie Balaci la echipa.

Mesajul emotionant transmis de Hagi dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica dimineata, iar la scurt timp i s-a.

Moment emotionant la Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci. Suporterii au aruncat pe teren mii de trandafiri albi

Gest incredibil la Craiova, dupa trecerea in nefiinta a lui Ilie Balaci. Suporterii au aruncat, in minutul opt al meciului dintre Universitatea Craiova si FCSB cu mii de trandafiri albi in teren. Coincidenta.

Controale dispuse de ministrul Sanatatii, dupa moartea lui Ilie Balaci

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va dispune controale la spitalul din Dolj, dar va cere si inregistrarile de la 112, in cazul lui Ilie Balaci, potrivit unor surse guvernamentale citate de.

Surse: Controale dispuse de ministrul Sanatatii, dupa moartea lui Ilie Balaci

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va dispune controale la spitalul din Dolj, dar va cere si inregistrarile de la 112, in cazul lui Ilie Balaci, potrivit unor surse guvernamentale citate de.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci (VIDEO)

Fostul mare international si component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Universitatea Craiova a postat un mesaj emotionant pe Facebook. Intr-o zi.

Ancheta la Ambulanta Craiova dupa decesul lui Ilie Balaci

Ministerul Sanatatii s-a autosesizat in cazul ambulantei Dolj, pentru a vedea ce s-a intamplat in cazul decesului lui Ilie Balaci.

Scrisoarea emotionanta a lui Ladislau Boloni dupa moartea lui Ilie Balaci: Am zarit o stea cazatoare, gonea stralucitoare lasnd n urma ei o coama blonda. O gaseam frumoasa, dar si foarte, foarte trista. Si de nenteles

Vestea mortii lui Ilie Balaci avea 62 de ani) a luat prin surprindere pe toata lumea, Minunea Blonda parasind aceasta lume dupa ce a suferit un accident vascular cerebral. Bun prieten cu Balaci, Ladislau Boloni a scris o scrisoare emotionanta despre disparitia acestuia.

Romania, in stare de soc: Curg reactiile dupa moartea marelui Ilie Balaci. Cartu a izbucnit in plans si a inchis telefonul

La doar 62 de ani, Minunea blonda, un fotbalist considerat de multi chiar mai mare decat Hagi si Dobrin, s-a stins din viata.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )