Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ancheta in Iasi, dupa ce mai multi elevi din Iasi au primit laptele si cornul cu urme de mucegai

Antena3 Antena3,
Ancheta in Iasi, dupa ce mai multi elevi din Iasi au primit laptele si cornul cu urme de mucegai

Reprezentantii Consiliului Judetean Iasi au anuntat ca vor demara controale in unitatile de invatamant din judet dupa ce mai multi parinti din Pascani s-au plans pe retelele de socializare ca. continuă pe Antena3

Revolta mascatilor. Seful SAS Iasi, acuzat de subalterni ca se dezbraca pentru a-si arata muschii

O ancheta interna a fost deschisa in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi dupa ce mai multi politisti din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale SAS) au semnat o scrisoare deschisa in care aduc mai multe acuzatii sefului structurii.

Mai multi jucatori au fost loviti de un fulger si s-au prabusit la pamant in timpul unui meci - VIDEO socant

Un meci de fotbal din campionatul insulei Jamaica a fost intrerupt dupa un incident ciudat. Mai multi jucatori au fost loviti de un fulger si s-au prabusit la pamant. Arbitrul nu a avut de ales si a oprit m.

Elevii de la mai multe scoli din Bucuresti vor informati privind problematica drogurilor

Elevi din mai multe unitati de invatamant din Bucuresti vor fi informati privind riscurile consumului de droguri, iar parintii - referitor la simptomatologia manifestata la un consumator de substante interzise, printr-un program ce se va derula din.

Topul salariilor din industria auto. Romania, una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati in domeniu

Romania este una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati, raportat la populatia totala, care lucreaza in industria auto. Cifrele oficiale de la nivelul Uniunii Europene arata ca exista intre 150. 000 si 200. 000 de angajati in acest sector. Salariul mediu net pe care il incaseaza luna de luna nu depaseste insa pragul de 650 de euro, potrivit eJobs.

Cum arata Sophia Loren la 85 de ani. Una dintre cele mai frumoase actrite din toate timpurile are secretul tineretii fara batranete

Sophia Loren implineste azi, 20 septembrie, varsta de 85 de ani, care nici ca ar fi ghicita dCum arata Sophia Loren la 85 de ani. Una dintre cele mai frumoase actrite din toate timpurile are secretul tineretii fara batranetee multi. Cu toate ca timpul a trecut, parca a iertat-o si a fost foarte bland cu .

China a inaugurat CEL MAI MARE AEROPORT din lume: Cum arata GIGANTUL din Daxing in valoare de 11,5 miliarde (FOTO)

China a inaugurat vineri cel mai mare aeroport din lumea, cu ocazia aniversarii celor 70 de ani de comunism. Impresionanta constructie in forma de stea a costat 11,5 miliarde de dolari si este situata.

Unul dintre cei mai cunoscuti propagandisti din Beijing critica Guvernul pentru cenzura aplicata in online

Unul dintre cei mai cunoscuti propagandisti din Beijing a criticat actiunea Guvernului de restrictionare a internetului inainte de a 70-a aniversare a Republicii Populare Chineze, marcata pe 1 octombrie, scrie CNN.

Dancila sustine ca investitiile straine au atins cel mai mare nivel din ultimii 10 ani

Premierul Viorica Dancila a sustinut, joi, ca in primele sapte luni ale anului curent investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, avand o crestere cu 22. 3% fata de anul 2018.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon: minus 4,2 grade Celsius, la Joseni. La Miercurea Ciuc au fost minus 3,9 grade

Cea mai scazuta temperatura din tara din acest sezon s-a inregistrat joi dimineata, la Joseni, unde mercurul termometrelor a aratat minus 4,2 grade Celsiu. Valori negative au fost consemnate si in alte localitati ale judetului Harghita.

Cea mai grea stea din Univers: la ce greutate teoretica ajunge

Universul este plin de obiecte ceresti impresionante, iar cercetatorii au descoperit acum cea mai grea stea din spatiul cosmic. Steaua a fost numitaJ0740+6620 si afost desemnata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )