Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ancheta la o scoala din Satu Mare, dupa ce mai multi elevi au fost filmati n timp ce se bateau

Hotnews Hotnews,
 Ancheta la o scoala din Satu Mare, dupa ce mai multi elevi au fost filmati n timp ce se bateau

Conducerea Scolii Gimnaziale Mircea Eliade, din Satu Mare, declanseaza o ancheta dupa ce, pe facebook, a fost postata o filmare cu mai multi elevi care se bat cu pumnii si picioarele atat in incinta unitatii, cat si in afara acesteia, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Bataie GENERALA la o scoala din Satu Mare: Elevii isi impart PUMNI si PICIOARE (VIDEO)

Un elev de la o scoala din Satu Mare a fost batut de mai multi colegi, atat in sala de clasa cat si in curtea scolii. Toate imaginle au fost surprinse pe un telefon mobil, iar apoiau fost postate pe.

Batai repetate intre mai multi elevi la o scoala generala din municipiul Satu Mare - VIDEO

Batai repetate la o scoala generala din municipiul Satu Mare. Diferiti satmareni au precizat ca ar fi vorba despre Scoala Mircea Eliade din Cartierul Micro 14. Din imaginile vide se vede cum au loc.

Ancheta la o scoala din Targoviste, dupa ce un profesor de matematica a palmuit un elev de clasa a VII-a

Profesorul de matematica, George Pasol, de la Scoala Matei Basarab din municipiul Targoviste, face obiectul unei anchete interne a ISJ Dambovita, dupa ce a fost acuzat ca a palmuit un copil de clasa a VII-a.

Atac in SUA. Cinci persoane au fost ucise si mai multi politisti au fost raniti

Cinci persoane au fost ucise si mai multi politisti au fost raniti vineri de un barbat de 45 de ani care a deschis focul intr-o cladire dintr-o zona industriala aflata in suburbii ale orasului Chicago, a an.

Ciorbea a cerut instantei supreme si CSM lamuriri privind completurile de judecata. El s-a ntlnit cu mai multi petitionari, n care Adrian Severin, care i-au cerut sa sesizeze Curtea Constitutionala

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a intalnit cu mai multi petitionari care contesta modul de constituire a completurilor de judecata, intre care fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru luare de mita, un notar condamnat intr-un dosar al lui Radu Mazare si Adrian Toni Neacsu, fost membru CSM si avocat al fostei sotii a lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive. Victor Ciorbea a declarat pentru Hot. News. ro ca acestia contesta constituirea completurilor atat la instanta suprema, cat si la celelalte instante, civile sau penale, si ii cer sesizarea Curtii Constitutionale. Ciorbea a spus ca a trimis deja scrisori catre conducerea inaltei Curti de Casatie si Justitie si a Consiliului Superior al Magistraturii si asteapta lamuriri cat mai repede legat de modul de constituire a completurilor.

Ciorbea a cerut instantei supreme si CSM lamuriri privind completurile de judecata. El s-a ntlnit cu mai multi petitionari care i-au cerut sa sesizeze Curtea Constitutionala,

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a intalnit cu mai multi petitionari care contesta modul de constituire a completurilor de judecata, intre care fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru luare de mita, un notar condamnat intr-un dosar al lui Radu Mazare si Adrian Toni Neacsu, fost membru CSM si avocat al fostei sotii a lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive. Victor Ciorbea a declarat pentru Hot. News. ro ca acestia contesta constituirea completurilor atat la instanta suprema, cat si la celelalte instante, civile sau penale, si ii cer sesizarea Curtii Constitutionale.

Ciorbea a cerut instantei supreme si CSM lamuriri privind completurile de judecata. El s-a ntlnit cu mai multi petitionari care i-au cerut sa sesizeze Curtea Constitutionala

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a intalnit cu mai multi petitionari care contesta modul de constituire a completurilor de judecata, intre care fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru luare de mita, un notar condamnat intr-un dosar al lui Radu Mazare si Adrian Toni Neacsu, fost membru CSM si avocat al fostei sotii a lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive. Victor Ciorbea a declarat pentru HotNews. ro ca acestia contesta constituirea completurilor atat la instanta suprema, cat si la celelalte instante, civile sau penale, si ii cer sesizarea Curtii Constitutionale.

Bugetul, adoptat de Parlament. Cine sunt romanii care vor primi bani mai multi din martie

Alocatiile, pensiile si salariile ar urmea sa fie majorate de luna viitoare. Prevederile figureaza noua lege a bugetului votata de Parlament, dar asteapta promulgarea presedintelui Iohannis. Dupa promolgarea.

Situatie revoltatoare intr-o scoala din Alba. O profesoara este acuzata ca a intretinut relatii intime cu un elev de 14 ani

O profesoara in varsta de 34 de ani de la o scoala gimnaziala din Alba este acuzata ca a intretinut, in mai multe randuri, relatii sexuale cu un elev de-al sau, in varsta de 14 ani. Femeia,.

Romanii il considera o delicatesa, dar este cel mai toxic aliment din lume. Mare atentie la avertismentul specialistilor

Este unul din alimentul preferat al romanilor, dar putini stiu ca somonul este cel mai toxic fel de mancare. Faptul ca somonul crescut in conditii artificiale ar putea fi lipsit de beneficii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )