Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ancheta la un spital mare din Capitala, din cauza deconturilor fictive. Ministrul Pintea: Pe foaia de observatie a unui pacient apareau analize medicale facute zilnic. Pacientul mi-a spus ca i s-a recoltat o singura data (VIDEO)

B1 B1,
Ancheta la un spital mare din Capitala, din cauza deconturilor fictive. Ministrul Pintea: Pe foaia de observatie a unui pacient apareau analize medicale facute zilnic. Pacientul mi-a spus ca i s-a recoltat o singura data (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, in cadrul emisiunii Medika Special, moderata de Ioana Raduca, la Medika TV, ca la un spital mare din Capitala se desfasoara o ancheta din cauza unor deconturi. continuă pe B1

VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala. Motivul halucinant pentru care i s-a aplicat corectia

O adolescenta a fost batuta intr-un parc din Capitala. Imaginile au fost postate pe Facebook. Motivul pentru care i s-a aplicat corectia este halucinant. VIDEO VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala O adolescenta a fost lovita cu pumnii si cu picioarele, apoi tarata de par prin Parcul Morarilor din cartierul Pantelimon. Scenele, la care .

Politistii din Capitala i-au aratat unui sofer de ca nu e smecher cu bolid

Politistii din Capitala i-au aratat unui sofer de ca nu e smecher cu bolid. Proprietarul masinii de lux a lasat-o parcata in intersectia de la Piata Unirii si a plecat sa isi rezolve problemele, dar politistii si oamenii de la Primarie au fost pe faza si i-au pus-o pe platforma, apoi au dus-o in .

Primele informatii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Cum se simte fiul presedintelui de la LPF, dupa accidentul rutier din Capitala

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal LPF), se afla internat, in stare grava, la Spitalul Elias din Capitala. Reprezentantii institutiei au facut primele declaratii despre starea de sanatate a tanarului de 24 de ani, dupa ce acesta a ajuns de urgenta pe mana medicilor, in urma unui accident grav rutier din .

FOTOREPORTAJ Cum a fost in prima zi de scoala pentru elevii de la Ferdinand I din Capitala, unde a mers Klaus Iohannis

In prima zi a anului scolar 2019-2020, curtea scolii Ferdinand I din Capitala s-a aglomerat de la prima ora a diminetii. Elevii si parintii sunt legitimati de angajati ai SPP, la intrarea in curtea scolii, pentru ca invitatul special este presedintele Klaus Iohannis. Ne-au cerut datele de mai demult ca sa putem intra in curtea scolii. Dupa 9. 30 nu mai intra nimeni prin poarta din fata, ne spune una dintre mamele care si-a insotit copilul la scoala. Parintii se grabesc sa prinda un loc la umbra. Sunt cateva sute de persoane in curtea scolii, copii, parinti, bunici, profesori si SPP-isti.

Ipoteze socante dupa accidentul mortal din Capitala, produs de Mario Iorgulescu. Ce spun martorii

Mario Iorgulescu este in stare grava la spital, dupa ce a ucis cu bolidul sau de lux un barbat de 24 de ani, tatal a doua fetite. Mario Iorgulescu a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens. A izbit.

Accident grav pe Bulevardul Aviatorilor din Capitala. Un motociclist s-a izbit violent de o masina

Accident grav, miercuri dupa-amiaza, pe Bulevardul Aviatorilor. Un motociclist s-a izbit violent de o masina. Din primele informatii, autoturismul din fata motociclistului ar fi franat brusc, iar motociclistul.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )