Libnet.ro
UNICEF

07:15

Anchetata de politisti dupa ce a provocat un accident rutier din cauza vitezei

Adevărul Adevărul,
Anchetata de politisti dupa ce a provocat un accident rutier din cauza vitezei

O femeie din Bucuresti este anchetata de politistii ialomiteni, dupa ce miercuri, 17 ianuarie, in jurul orei 13. 30, a provocat un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unei persoane. continuă pe Adevărul

Dialog tragi-comic intre politisti si un sofer beat: Nicusor, de ce bei, Nicusor? Din cauza femeilor, de ce? (VIDEO)

Un vasluian in varsta de 28 de ani a fost protagonistul unui accident rutier pe fondul consumului de bauturi alcoolice care putea avea urmari grave. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Interogat de.

Un tanar si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Chisinau

Un tanar de 30 de ani a murit in dupa-amiaza zilei de marti, 16 ianuarie, in ruma unui accident rutier produs pe strada Petricani din Chisinau.

Doua persoane, ranite in urma unui accident rutier

Un grav accident rutier a avut loc duminica, in localitatea Recea din Maramures. Un sofer a vrut sa depaseasca neregulamentar o masina din fata sa, care vira la stanga. Impactul a dus la ranirea grava a doua persoane.

Cinci oameni au murit in urma unui accident rutier la Anenii Noi

Cinci persoane si-au pierdut viata in dimineata de luni, 15 ianuarie, in urma unui accident rutier produs in apropiere de satul Todiresti, raionul Anenii Noi.

Arad: Strazi inchise in mai multe cartiere din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil a depasit in unele locuri o jumatate de metru

Mai multe strazi din cateva cartiere ale municipiului Arad au fost inchise, miercuri, dupa ce, din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil era foarte mare, in unele locuri depasind o jumatate de metru. Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, fiind necesara interventia autoritatilor pentru extragerea apei cu motopompe, potrivit news. ro.

Accident GRAV pe Autostrada A2: Un container a cazut din TIR, DIN CAUZA VANTULUI (FOTO)

Accident grav pe Autostrada A2 din cauza conditiilor meteorologice. Un container a cazut dintr-un TIR, din cauza vantului, transmite Digi24. Se pare ca respectivul container nu era bine ancorat si a.

Ce se intampla la Cernobil, la trei decenii de la cel mai grav accident nuclear din istorie

Dupa mai bine de trei decenii de la cel mai grav accident nuclear din istorie, in interiorul zonei de excludere din jurul centralei atomice de la Cernobil, va fi amenajat un parc fotovoltaic, capabil sa produca un.

Deficitele structurale in Romania si Ungaria ar urma sa se adanceasca, din cauza reducerii spatiului fiscal

Deficitele structurale in Romania si Ungaria ar urma sa se adanceasca, din cauza reducerii spatiului fiscal.

TIR-uri BLOCATE pe Valea Oltului din cauza POLEIULUI

Mai multe TIR-uri sunt blocate, miercuri seara, pe sensul de mers Valcea Sibiu al DN 7, pe Valea Oltului, din cauza stratului de cinci centimetri de zapada, depus pe carosabil in ultimele ore, dar.

Sapte autotrenuri, blocate pe Valea Oltului din cauza drumului acoperit cu un strat de zapada sub care s-a format polei

Sapte autotrenuri sunt blocate in coloana, miercuri seara, pe Valea Oltului, in judetul Valcea, pe sensul de mers catre Sibiu, TIR-urile neputand inainta intr-o zona unde drumul este in rampa din cauza ca soseaua este acoperita de zapada sub care s-a format polei, relateaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )