Libnet.ro
UNICEF

19:45

Anchetatorii s-au intors in casa lui Gheorghe Dinca. Au fost ridicate noi probe suspecte din casa criminalului din Caracal

Antena3 Antena3,
Anchetatorii s-au intors in casa lui Gheorghe Dinca. Au fost ridicate noi probe suspecte din casa criminalului din Caracal

Sunt informatiile diminetii. Raportul INML privind cazul din Caracal a ajuns la DIICOT. Antena 3 a prezentat imagini cu anchetatorii care revin in casa groazei. Institutul de Medicina Legala a finalizat. continuă pe Antena3

Procurorul Popescu, cel care s-a opus cererii politistilor de a intra in casa lui Gheorghe Dinca, contesta in instanta suspendarea din magistratura

Controversatul procuror Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a opus cererii politistilor de a intra in casa lui Gheorghe Dinca, are o avere impresionanta, potrivit ultimei declaratii de avere depusa in 2017,.

Cautari reluate cu aparatura speciala pentru scanat solul la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii vor relua, miercuri, cautarile in casa si curtea lui Gheorghe Dinca, si vor folosi aparatura speciala pentru scanat solul, cu care spera sa poata descoperi si alte probe posibil ingropate sub pamant sau in gropile betonate, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Descoperire de ultima ora la casa lui Gheorghe Dinca. S-au gasit anomalii la nivelul solului. Mai multe obiecte ar fi ingropate acolo

Aparatul de scanat adus de anchetatori pentru a face cercetari amanuntite la domiciliul lui Gheorghe Dinca a depistat deja cateva anomalii la nivelul solului. Ar putea fi vorba despre diferite obiecte ingropate, ar.

Digi 24: EXCLUSIV. Ancheta in casa lui Gheorghe Dinca. Scannerul adus a oferit deja primele indicii

Scannerul adus pentru a face verificari in curtea lui Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a oferit deja primele indicii anchetatorilor, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de la fata locului de reporterul Digi24 Carla Tanasie.

Avocatul Tonel Pop dezvaluie ce au gasit anchetatorii in groapa de gunoi de langa casa lui Gheorghe Dinca: Orice om venit acolo se inchina si se minuneaza

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop,a explicat ce au gasit anchetatorii langa casa lui Gheorghe Dinca, in groapa de deseuri,acolo unde oamenii legii aveau suspiciuni ca ar exista dovezi ce ar putea co.

Ce au gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, dupa ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

Ultimele perchezitii efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveala descoperiri socante. Cercetarile desfasurate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei tinerelor Alexandra si Luiza, aduc la suprafata lucruri neasteptate, care i-au luat prin surprindere chiar si pe anchetatori. Ce au descoperit anchetatorii in urma perchezitiilor din casa lui Gheorghe Dinca .

Document exploziv. Ce probe au anchetatorii impotriva lui Gheorghe Dinca

Oana Zamfir a prezentat vineri seara, la Exces de putere, un document exploziv in care sunt prezentate probele pe care anchetatorii le au impotriva lui Gheorghe Dinca. Gheorghe Dinca este cercetat sub aspec.

HALUCINANT: Doua tone de HAINE DE DAMA gasite in curtea criminalului Gheorghe Dinca!

Bilant halucinant dupa zile intregi de cercetare a curtii criminalului din Caracal. Politistii si procurorii care perchezitioneaza casa criminalului Gheorghe Dinca au gasit o cantitate uriasa de haine de.

Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. Va fi fi supusa unei expertize de specialitate

Se fac noi pasi in ancheta de la Caracal. Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. in plus, astazi am putea afla informatii cruciale in ancheta de la Caracal. in curand vor fi.

Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. Va fi supusa unei expertize de specialitate

Se fac noi pasi in ancheta de la Caracal. Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. in plus, astazi am putea afla informatii cruciale in ancheta de la Caracal. in curand vor fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )