Libnet.ro
UNICEF

09:15

Andra Guti, premiul pentru cea mai buna actrita, la Festivalul de Film de la Locarno

Antena3 Antena3,
Andra Guti, premiul pentru cea mai buna actrita, la Festivalul de Film de la Locarno

Tanara actrita Andra Guti, care a castigat sambata Leopardul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Locarno, a declarat duminica, pentru AGERPRES, ca premiul reprezinta rasplata muncii. continuă pe Antena3

Actrita Andra Guti, desemnata cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Locarno. Regizorul Radu Muntean: Eu i-am dat de mult premiul asta

Samata seara, la gala de inchidere a Festivalului de Film de la Locarno, actrita Andra Guti a fost recompensata cu premiul pentru cea mai buna interpretare feminina in filmul Alice T. , in regia lui Radu Muntean.

Dieta. Este considerata cea mai buna dieta din lume

Dieta. Expertii nu inceteaza sa-i aduca laude si o plaseaza in fruntea clasamentului celor mai sanatoase regimuri alimentare, pentru al optulea an consecutiv. Ce o fi asa special la aceasta dieta de starneste atatea.

in Romania, viteza de incarcare a site-urilor mobile - cea mai rapida din Europa

Tara noastra are cea mai buna viteza medie de incarcare a site-urilor mobile dintre tarile europene analizate de Google, anul trecut, se arata intr-un comunicat transmis de companie. Astfel, in Romania si Germania o pagina de internet, accesata de pe telefonul mobil se incarca in 8,1 secunde, iar in tari precum Polonia, Italia sau Suedia, viteza media de incarcare a unei pagini este de peste noua secunde. Compania arata ca aproape jumatate 46%) dintre participantii in cadrul studiului spun ca cel mai frustrant lucru atunci cand intra online de pe mobil este atunci cand o pagina se incarca lent, astfel ca, mai mult de jumatate dintre vizitele derulate pe internetul mobil 53%) risca sa fie abandonate daca se incarca in mai mult de trei secunde, valoarea recomandata de Google ca reper de bune practici pentru viteza de incarcare a unui site mobil.

Halep, iute si furioasa: Cum si-a reconfirmat Simona statutul de cea mai buna jucatoare din circuitul feminin

Simona Halep s-a intors pe terenul de tenis la Rogers Cup, dupa o vacanta de trei saptamani, si a lasat impresia ca, de fapt, n-a lipsit nicio zi din circuit.

Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin, iar unele innorari, averse si posibil descarcari electrice se vor semnala izolat, mai ales in zonele montane.

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX. Este vorba despre rafinaria Steaua Romana din Campina, care a intrat in insolventa in 2014. Pretul cerut de vanzator pentru rafinarie si pentru.

BVB mareste numarul emitentilor ce pot sa intre in BET

Adrian Tanase: Tot mai multe companii relevante pentru sectorul lor de activitate decid sa se listeze la bursa Bursa de Valori Bucuresti BVB) extinde de la 15 la 20 numarul de companii care pot face parte din structura indicelui reprezentativ BET si, implicit, BET-TR care include si dividendele), astfel incat acestia sa ofere o mai buna diversificare sectoriala, reiese din anutul de ieri a operatorului pietei noastre de capital. Adrian Tanase, directorul general al BVB, a declarat: Extinderea celor doi indici este oportuna in contextul in care tot mai multe companii relevante pentru sectorul de activitate din care fac parte decid sa se listeze la bursa. Astfel, prin aceasta extindere, ne dorim ca principalii indici ai BVB sa incorporeze o mai buna diversificare sectoriala, ce este necesara in orice portofoliu de actiuni. Ne propunem sa dezvoltam piata de capital atat pe verticala, oferind instrumente noi investitorilor locali si internationali, creand astfel o piata cu lichiditate mult imbunatatita, cat si pe orizontala, aducand la cota bursei companii relevante pentru economia romaneasca.

Provocarile unui fermier care creste vaci din rasa Scottish Highland in Romania. Problema cea mai mare e personalul. Nu mai gasesti oameni

In Romania exista o cerere mare pentru vacile din rasa Scottish Highland, insa nu exista o piata de desfacere, oricat de paradoxal ar suna. Fermierii romani care cresc aceste vaci lauda carnea, dar si modul de intretinere a animalelor, insa se plang ca nu reusesc sa popularizeze rasa la nivelul Angusului.

Cea mai ingusta strada din Europa de Est va fi muzeu in aer liber. Ce trebuie sa faca indragostitii care ajung pe strada Sforii

Strada Sforii se va transforma total in urmatoarea perioada pentru a oferi turistilor, dar si brasovenilor o experienta de muzeu in aer liber. Strada are o latime care variaza intre numai 111 si 135 de centimetri si o lungime de 80 de metri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )