Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Antonescu, anunt neasteptat despre fostul sot. Ce s-a intamplat acum intre cantareata si Traian Spak

Playtech Playtech,
Andreea Antonescu, anunt neasteptat despre fostul sot. Ce s-a intamplat acum intre cantareata si Traian Spak

Celebra cantareata a facut un anunt cat se poate de neasteptat, despre fostul ei sot. Totul in contextul despartirii actuale, pe care Andreea Antonescu o traverseaza, la inceput de 2020. Componenta trupei Andre a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Stefan Manolache. Povestea lor de dragoste a fost una scurta si s-a incheiat . continuă pe Playtech

MARTURISIRI BOMBA! Andreea Antonescu l-a PARASIT pe iubitul reporter! Se intoarce la fostul sot?! Remuscarile nu-i mai dau pace (GALERIE FOTO)

Andreea Antonescu l-a parasit pe Stefan Manolache. SOC SI GROAZA iN ROMANIA! CARMEN HARRA, PREVIZIUNE DE COSMAR PENTRU ANUL 2020! SFARSITUL E APROAPE, FRATILOR Artista a facut dezvaluirea.

Andreea Antonescu, alaturi de fostul iubit in noul videoclip! VIDEO

Andreea Antonescu a lansat un videoclip nou-nout in care apare cu Stefan Manolache, tanarul alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste, dar de care s-a despartit recent! .

Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei Topescu. Stiu bine ce lua. Trei pastile diferite

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Informatia a fost confirmata de politie si de catre seful Ambulantei din Bucuresti. Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )